We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Bergen, Culinair, wandeling, wijn

Goed nieuws: de WijnSpijs Wandeling komt naar Bergen! Op zondagmiddag 10 juni 2018 is Bergen voor het eerst het decor van een middag lekker eten, drinken en een beetje wandelen.

WijnSpijs Wandeling?

De WijnSpijs Wandeling is een gezellige wandeling langs 5 lekkere hotspots. Na een gastvrije ontvangst zorgen de restaurateurs voor een echte restaurantervaring. Overal staat een verfijnde wijnspijs combinatie voor je klaar. Een heerlijke lange lunch dus!

Wandel met je eigen gezelschap van 12:00 uur tot 17:00 uur langs lommerrijke lanen, veel groen en langs vijf luxe stops! Een heerlijke ontspannen middag voor winelovers en foodies.

De kaartverkoop is inmiddels geopend.

Welke restaurants in Bergen doen mee?

Onder de Linde - Bergen
Al jaren dé plek voor fine dining in Bergen. Aan alles is gedacht. Prachtige wijn en spijs combinaties, kundige bediening en een wijnkaart waar je U tegen zegt. Hier is het fijn!

Indonesisch Restaurant DjaDjan
Djadjan staat voor ‘Snoeperij’ in het Indonesisch. Je vindt hier dan ook een variëteit van Indonesische gerechten. Ervaar zelf waarom dit restaurant beloond is met een Bib Gourmand!

The Bourbon Room
Hier eet je lekkere stoere klassiekers in een fijne zaak met prachtige wijnen op de kaart. Ook het barfood is NICE, helemaal in combinatie met zo’n prachtige cocktail.

Meer info
The Bourbon Room
Check onze review


Restaurant Cunst
Chef Eelke verfrist zijn kaart regelmatig, wat zorgt voor creatieve, spannende en prachtige bordjes! Passie en liefde, dat voel je direct.

Restaurant Julie's
Midden op het mooie plein van Bergen vind je Julie’s! Je kunt hier de hele dag terecht. Of je nu komt voor een waanzinnige goed bakkie met de krant of een volledig menu, alles wordt met liefde en zorg bereid.

Win gratis munten!

Wat is nog leuker dan een middag bij verschillende restaurants lekker eten en wijntjes drinken met vrienden? Een gratis middag lekker eten en drinken!

UIT072 geeft 2 kaarten weg voor de WijnSpijs Wandeling Bergen. Tip een vriend en maak deze week kans.

https://www.facebook.com/uit072/posts/1559638884145795

Meer WijnSpijs

Impressie van een WijnSpijs Wandeling

Weten hoe het ongeveer in zijn werk gaat? Bekijk het item wat RTL4 maakte van de WijnSpijs Wandeling Haarlem:

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.