We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zomer in de Mare 2018

  13:00 - 17:00

theater, ZOHP

Vanaf 3 juni vindt Zomer in De Mare opnieuw plaats in De Rekerhout (aan het Thijssepad). Het TAQA Theater de Vest komt lekker buitenspelen en heeft een prachtig gratis zomerprogramma voor jong en oud. Nieuw is een avontuurlijk theaterprogramma op zaterdagavond

Zomer in De Mare

Vanaf zondag 3 juni kan iedereen van 2 tot 88 genieten van vier zondagmiddagen met straattheater tijdens de 7e editie van Zomer in De Mare. Iedereen is welkom om tussen 13.00 en 16.30 uur gezellig te picknicken. Kinderen hebben alle ruimte om te spelen en samen beleven ze allerlei korte straat- en circustheateracts en wonderlijke installaties.

Op ‘AvondTuur’ in de Rekerhout

Nieuw dit seizoen zijn de ‘AvondTuren’ die kinderen (8+) op de zaterdagavonden 9, 16 en 23 juni kunnen beleven. Die avonden is De Rekerhout de locatie voor spannend, mysterieus theater zoals de absurdistische voorstelling van Compagnie Monkey Style of het enge ‘Monsters’ van Duda Paiva.

Zomer in de Mare

Bekijk het volledige programma op zomerophetplein.nl


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.