We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:15 - 22:45

musical, Titanic, winactie

Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort ‘Titanic’ tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 Jaar na de première van ‘Titanic’ op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt naar De Vest. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit!

Strijd met het water

10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.
Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

In de prijzen

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Kaarten winnen

Op Facebook kun je deze week 2 vrijkaarten winnen voor deze voorstelling! Doe snel mee:

Bekijk de Facebook winactie

Actievoorwaarden/disclaimer: we verloten 1 keer 2 kaarten onder de deelnemers via Facebook. Donderdag 2 juni maken we de winnaars bekend.

Wanneer?

20:15 – 22:45
Grote Zaal
20:15 – 22:45
Grote Zaal
20:15 – 22:45
Grote Zaal

 


Kaart wordt geladen...