We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

WeddingFair

  10:30 - 16:30

Het trouwseizoen gaat van start met WeddingFair
Say I do! Weddingshoppen in Alkmaar op 16-04

Zondag 16-04 kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is voor haar 163e editie in Noord-Holland te gast bij sportcomplex de Meent in Alkmaar.

Dus, trouw je in 2023/2024, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige bruidstaarten, trouwjurken, bruidsbloemen, trouwpakken, honeymoons en meer niet missen. Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

BELEEF Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de muziek op het feest. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

JOUW EERSTE CADEAU Wij bij WeddingFair vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het jaarboek van bride to be weddingplanner cadeau!
Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer.
Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert via de website.