We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  19:30 - 21:00

Eva van Manen, Lucky Fonz III, ZOHP

De Grote Zaal van Theater De Vest wordt deze zomer omgetoverd tot een gezellig plein. Zomer in de Mare en Zomer op het Plein kunnen hierdoor toch doorgaan. Vandaag een duoprogramma van twee multi-talenten.

Eva van Manen

Songwriter, producer en dichter Eva van Manen beweegt binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden. Of het nu produceren, gedichten uitdragen of live optreden betreft, het werk van Eva lijkt altijd te ontstaan uit een soort natuurlijke creatieve golfbeweging.

Lucky Fonz III

Als één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten en bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’ heeft hij de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Singer-songwriter Lucky Fonz III maakte maar liefst zeven albums. De live-performer veroverde zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Meer info en kaarten

Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen van Zomer op het Plein dit jaar twee keer gespeeld.

Lees ook10× tips voor deze zomer in de Vest en Grote Kerk


Kaart wordt geladen...