We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:00 - 20:00

cruise, Nederlandse muziek

Na ruim een jaar lang niet het glas te mogen heffen met elkaar gaan wij met de Alkmaarse Zomercruise samen het bovendek nat gooien!

Zomercruise

Heb jij de feestjes ook zo erg gemist? Maak dan nu een te gekke cruise door het pittoreske Alkmaar. Met de tofste DJ’s, live artiesten en ijskoude drankjes op een gigantisch bovendek. Stap aan boord van de Alkmaarse Zomercruise!

Supperclub

In het weekend van 30 juli t/m 1 augustus komt het gezelligste schip van Nederland, De Supperclub Cruise, naar Alkmaar gevaren. Een gigantisch schip met prachtig bovendek waar je kunt genieten met je beste vrienden van een ijskoud drankje onder het genot van de beste muziek. Een lang weekend vol entertainment voor ieder.
Van Hollandse gezelligheid naar de beste Urban en alles wat daar tussen in zit.

Oranje feestje

Op zondag 1 augustus barst het oranje feestje los! Meezingers, de leukste live artiesten, bitterballen en 1.5 meter bier! Deze mag je zeker niet missen.

Food and bites worden verzorgd door The Lake Restaurant zodat jij verzadigd kunt genieten van de borrels!

 

Meer info

Datum: zondag 1 augustus 2021

Tijd: van 14 tot 20 uur

Locatie: opstappen op de Bierkade (bij de Accijnstoren)

Tickets: € 25,50 

Website

Testen: Zorg ervoor dat je max 40 uur voorafgaand aan het evenement een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs via de coronatest app kunt tonen. Testen kan gratis via testenvoortoegang.nl

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.