We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:30 - 17:50

Roxeanne Hazes, Ruben Annink, ZOHP

De Grote Zaal van Theater De Vest wordt deze zomer omgetoverd tot een gezellig plein. Zomer in de Mare en Zomer op het Plein kunnen hierdoor toch doorgaan. Vandaag een duoprogramma van twee rasartiesten.

Ruben Annink

Ruben Annink ken je misschien wel van het afgelopen seizoen van het tv-programma ‘Beste Zangers’. Hij maakt eerlijke en warme Nederlandstalige popmuziek. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda en de Munnik, Marco Borsato, Bløf, en Guus Meeuwis.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – is op zijn 15de ontdekt door Ali B, waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban muziek en heeft hij zijn eigen sound en stem ontwikkeld.

Roxeanne Hazes

De zangcarrière van Roxeanne Hazes begon op veertienjarige leeftijd. Middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte ‘Holland Zingt Hazes’ concerten, verblijdde ze Nederland en België met haar vaders muziek. Maar na tien jaar begon het te kriebelen en zocht ze een nieuwe uitdaging en uitlaatklep. Met haar debuutalbum ‘In Mijn Bloed’ sloot zij een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Het maakproces was haar therapie.

Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. Roxeanne maakte daarna een album vol elektronische popgeluiden met een nostalgisch levensliedrandje in een modern jasje. Inmiddels is ze bezig met een nieuw album, waarbij ze op zoek gaat naar nog meer muzikale vrijheid.

Meer info en kaarten

Om zoveel mogelijk liefhebbers te bereiken, worden alle voorstellingen van Zomer op het Plein dit jaar twee keer gespeeld.

Lees ook10× tips voor deze zomer in de Vest en Grote Kerk


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.