We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met Koningsdag achter de rug is het tijd voor de meivakantie. Twee weken geen school voor de kids en misschien ook wel vrij voor jezelf. Bovendien helpt het natte weer ook niet mee… Hoe kom deze 2 weken door? Misschien wel met één van deze gave games van Alkmaarse bodem!

Matt & Mike Hergaarden

Matt & Mike Hergaarden

M2H is een game studio die al jaren in centrum Alkmaar gevestigd is. Hier maken ze games voor op alle mogelijke platformen: puzzle games, race games en schietspellen.

Een vast thema is “multiplayer”, waar M2H in gespecialiseerd is. Dit bedrijf is ooit begonnen door de broers Matt en Mike maar tegenwoordig groeit het bedrijf hard door met meer medewerkers.

In samenwerking met M2H mogen we voor meer dan € 3.500 aan games weggeven! Zo kom je de meivakantie wel door. Hieronder vind je de games die je kan spelen:

Crash Drive 2

Crash Drive 2 geeft je de sleutels van een gekke verzameling voertuigen terwijl je 4 levendige open werelden verkent vol geheimen, races en kansen voor wilde stunts! Waar rij jij mee: sportwagen, hot rod, strandbuggy? Of misschien een schoolbus, een monstertruck… of een tank?

We geven 100 codes weg voor Windows, Mac en Linux (Steam) en 10 voor Nintendo Switch:

Steam Nintendo Switch

Marooners

Marooners staat garant voor knotsgekke party game gekte, een chaotische mix van minigames en gametypes. Je wordt heen en weer geslingerd tussen exotische locaties, terwijl je woest probeert om zo veel mogelijk schatten te verzamelen. Maar doe je best om niet te verdrinken, te verbranden, te exploderen, geplet te worden of nog erger…

We geven 100 codes weg voor Windows, Mac en Linux (Steam), 10 voor Nintendo Switch en 10 voor Xbox One:

Steam Nintendo Switch Xbox One

Verdun

Verdun is de eerste multiplayer FPS die zich in de Eerste Wereldoorlog afspeelt. De genadeloze loopgravenoorlog weerspiegeld het toenmalige strijdtoneel. Beleef intense gevechten, speel samen met vrienden in squads en schakel tussen aanval- en verdedigingstactieken.

We geven 50 codes (t.w.v. € 17,50) weg voor Windows, Mac en Linux (Steam):

Steam

Tannenberg

Breng de enorme veldslagen van het Oostfront in WO1 tot leven in FPS-multiplayer Tannenberg. Met deze Steam PC-sleutel ga je de strijd aan met maximaal 64 spelers die vechten voor controle over belangrijke sectoren van het slagveld, elk met een duidelijk strategisch voordeel.

We geven 50 codes (t.w.v. € 17,50) weg voor Windows, Mac en Linux (Steam):

Steam
Veelgestelde vragen

Hoe kun je de codes gebruiken?

Je claimt de code via de buttons hierboven. Let op: per game kunnen we een beperkt aantal codes gratis weggeven.

Ik heb een PC en wil een Steam code gebruiken

Kijk op Steam: Cadeaukaart of code inlossen voor meer informatie.

Ik heb een Nintendo Switch

Kijk voor meer informatie: Hoe je een downloadcode gebruikt in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch.

Ik heb een Microsoft Xbox One

Kijk voor meer informatie: Cadeaukaarten en codes inwisselen voor Xbox.

Extra