We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het beste café van Noord-Holland staat weer in Alkmaar

De KoningProeflokaal de Boom weer in Top 100

Vandaag is de Café Top 100 van 2018 bekend gemaakt in Studio 21 in Hilversum. Café de Koning weet, net als in 2017 en 2016, een topplek te behalen! Ook Proeflokaal de Boom doet goede zaken. Met een 14e plek komen ze met stip binnen in de Top 100.

Koning-eigenaren Daan Touw en Remco de Boer hadden samen met bedrijfsleider Piet-Hein Hagenaar een feestje te vieren. Na de prachtige derde plaats van vorig jaar weten ze met de zesde plek weer de top 10 van beste cafés van Nederland te halen.

Café De Koning: al jaren bij de top

Het hele team van de Koning viert feest

De Koning doet het al voor het derde jaar op rij uitzonderlijk goed in de Café Top 100. In 2016 kwamen ze nog met stip binnen op plek 13, als enige Alkmaarse café in de lijst.

Vorig jaar stormden ze door naar de de top 3 cafés van Nederland! Als hoogst genoteerde café in Noord-Holland pakte de Koning ook nog de prijs als provinciewinnaar mee.

Met de nummer 6 notitie weten ze ook in 2018 weer een topplek te bemachtigen. En wederom zijn ze het beste café van Noord-Holland!

Eerdere prijzen

Wij wisten natuurlijk al dat De Koning één van de toppers is in Alkmaar. In 2016 wonnen ze al de prijs voor beste terras en natuurlijk hoorden ze bij de beste cafés van Alkmaar.

“Het succesverhaal van De Koning is nog lang niet af.”

Misset: horeca op topniveau

Misset: “Ondernemers Daan Touw en Remco de Boer hebben de uitdrukking ‘Gaan als de brandweer’ van een hele nieuwe dimensie voorzien. Sinds zij ruim 4 jaar geleden De Koning openden op ‘De Brug’ in het Alkmaarse centrum, hebben zij alle verwachtingen overtroffen. Die van henzelf, maar ook die van anderen.”

De Boom tweede Alkmaarse café in Top 100

Met de prachtige plek voor De Koning zou je bijna vergeten dat er nog een tweede café uit Alkmaar in de Café Top 100 pronkt! Proeflokaal de Boom won eerder dit jaar al de prijs voor Beste Speciaalbiercafé van Noord-Holland. Na een paar jaar afwezigheid komen ze dit jaar weer terug in de top 100 met een mooie 14e plek. Gefeliciteerd!

Café Top 100: Noord-Holland beste provincie

Noord-Holland heeft dit jaar de meeste cafés in de lijst: 22. Rotterdam is dit jaar de hofleverancier van de Café Top 100. Liefst 6 cafés uit de Maasstad staan dit jaar in de lijst, eentje meer dan Groningen en Haarlem. De volledige lijst is te vinden bij Misset Horeca.

Waar word je als café op beoordeeld?

De cafés uit de Top 100 worden beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige jury en een mystery guest. Beide letten ze op:

  • De begroeting
  • Het opnemen van de bestelling
  • De uitstraling van de medewerkers
  • Het uitserveren van de bestelling
  • De kwaliteit van de bestelling
  • Het afrekenen
  • Het afruimen
  • Interieur & exterieur
  • De totale uitstraling van het bedrijf
Ook op UIT072?
Kaart wordt geladen...