We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Proeflokaal de Boom mag zich het beste speciaalbiercafé van Noord-Holland noemen! Afgelopen weekend is dit Alkmaarse proeflokaal namelijk door Heineken Nederland onderscheiden met een Gouden Spatel.

Het is voor het eerst dat er een Gouden Spatel wordt uitgereikt in deze categorie. Verschillende mystery guests beoordeelden het café op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling.

Proeflokaal de Boom wint Gouden Spatel 2017

Edwin poseert trots met de prijs

Edwin Kat, eigenaar van Proeflokaal de Boom, nam de Gouden Spatel met trots in ontvangst:

“Te gek dat we deze prijs hebben gewonnen en dat we als beste speciaalbier café van Noord-Holland verkozen zijn. We doen al 5 jaar mee aan het Goed Getapt programma met ons team. We zijn supertrots!”

De Boom was niet het enige Alkmaarse café dat bij de verkiezingen in de prijzen viel. In de Pimpelaer aan de Gedempte Nieuwesloot won de bronzen tapknop voor het best getapte biertje van Noord-Holland.

Goed Getapt

De verkiezing van de Gouden Spatel maakt (net als de Gouden, Zilveren en Bronzen Fust) deel uit van het Goed Getapt programma van Heineken. Jaarlijks doen hieraan ruim 2000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben.

De prijzen worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken minstens 4 keer bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling.