We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Augustus: kom maar op met de zon en zomer in Alkmaar! Want deze maand staat vol met activiteiten. Van Blaudzun tot bios in de openlucht en van dansen onder de spanten tot eten op rolletjes.

1. Mario Batkovic [Zomer op het Plein]

Mario BatkovicAccordeonmuziek op de grenzen van pop, minimal music, filmmuziek en hedendaagse muziek. Dat belooft wat 5 augustus op het Canadaplein.

2. Blaudzun [Zomer op het Plein]

Blaudzun6 augustus staat deze ster van formaat op het podium op het Canadaplein. Be there!

3. Onder de Spanten

Header-onder-de-spantenOnder De Spanten is een feestje dat zich niet echt in één noemer laat samenvatten. Dat moet je dan maar gewoon ervaren op 6 augustus in HAL 25!

 

4. Eten op Rolletjes

Eten op Rolletjes komt in het weekend van 11 t/m 13 augustus naar Alkmaar! Het intieme foodfestival tovert de Gasfabriek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

5. Dandy Devils – Live at Merv’s

Rock ’n Roll made sexy. Dandy Devils zijn extravagant, energiek, energiek en rauw! Als je zaterdag 12 augustus uit je dak wil gaan, zorg dan dat je om 21.00 bij Merv’s bent!

6. Café aan de Haven Festival 2017

Zaterdag 12 augustus vindt buiten bij Koel310 het Café aan de Haven Festival plaats met niemand minder dan Tino Martin! Zet met een dikke vette stift die datum in je agenda.

7. Openluchtbioscoop in Park de Oude Kwekerij

Park de Oude Kwekerij, het openlucht amfitheater in de Bergermeer, is een goedverborgen geheim in Alkmaar. Daar wordt deze zomer gebruik van gemaakt! Nomadische Cinema Het Moment strijkt er neer om drie avonden films te vertonen onder de sterren. Zaterdag 12 & zaterdag 19 augustus kan jij dit meemaken!

8. Mojo’s Ibiza Party

Zwoele zomerse beats tijdens dit lekkere feestje op zaterdag 19 augustus. Trek je meest verse outfit aan en waag een lekker dansje.

9. André Hazes – live op Waagplein

Een flinke tijd geleden heeft Café ’t Hartje André Hazes vast kunnen leggen voor de Alkmaarse Kermis in 2017. Hier moet je zondag 27 augustus bij zijn.

10. De Brug Draait Door

De tiende editie van dit toffe gratis evenement is aanstaande. Zondag 27 augustus kan jij weer met je voetjes van de vloer op de Platte Stenenbrug!

Populair in Alkmaar

Heb je dit al gelezen?

Natuurlijk kijk je regelmatig op UIT072 voor je verse tips in Alkmaar en omstreken. Maar heb je deze populaire artikelen van afgelopen maand al gelezen?

1. Bistro Heerlijk Nel

header-heerlijk-nel
Wij gingen langs bij deze bistro voor een review. Het was top!

2. World Press Photo

World Press Photo 2017
Je hebt nog tot 20 augustus om deze tentoonstelling te checken in de Grote Kerk.

3. 5x Bier uit Alkmaar

Alkmaar bierstad: bier uit Alkmaar
Bierkoning Ludo van Bierwinkel Alkmaar heeft voor ons een mooie lijst gemaakt.

Extra