We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 23:00

foodfestival, foodtrucks

Eten op Rolletjes komt van 11 t/m 13 augustus naar Alkmaar! Het intieme foodfestival tovert de Gasfabriek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

De ingrediënten van het gratis festival:

  • Foodtrucks: keukens op wielen met het lekkerste eten
  • Live muziek en dj’s
  • Kidsvermaak & straattheater
  • De lekkerste speciaalbieren en wijnen

Eten op Rolletjes reist in 2017 in totaal naar 10 bijzondere plekken. Van Slot Zeist tot het Kasteelplein in Breda. En dus voor het eerst in Alkmaar, bij de Gasfabriek.

Intiem en sfeervol

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort de Gasfabriek vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries, roti en oesters.

Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere in de schminkhoek of de Bibliotheekbus.

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”


Win gratis munten!

UIT072 geeft € 50 aan munten weg voor dit nieuwe foodfestival! Tip een vriend en maak kans op gratis zakgeld:

https://www.facebook.com/uit072/videos/1239345922841761/

Meer foodfestivals in Alkmaar

Foodfestivals in AlkmaarAlle foodfestivals in Alkmaar

Hip, gezellig en lekker: UIT072 heeft het overzicht van alle foodfestivals in Alkmaar van deze zomer!


Kaart wordt geladen...