We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

En dan is het bijna klaar 11 en 12 augustus zijn de laatste optredens van Zomer op het Plein. Wat was het gezellig en wat hebben we genoten, gelukkig hebben we nog 3 hele fijne toetjes! 

De 18e editie van Zomer op het Plein wordt op zaterdag 11 en zondag 12 augustus groots afgesloten. Op zaterdagavond brengt theatersensatie en topentertainer Sven Ratzke zijn show ‘For One Night Only’ met muziek van o.a. Bowie, Brel en Brecht. Op zondagmiddag 12 augustus is het podium voor de Amsterdamse zangeres Pitou. Diezelfde middag verzorgt alleskunner en meervoudig prijswinnares Wende de spetterende afsluiting van Zomer op het Plein 2018.

Sven Ratzke

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva Sven Ratzke brengt op 11 augustus zijn bijzondere show ‘For one night only’ met parels van Bowie, Brecht en Brel, Zijn eigenzinnige stijl, hilarische verhalen, interactie met het publiek en prachtige couture beloven geweldige avond!

Muziek | Covers
11 augustus – 20:30

 

Pitou

Met haar melancholieke folkliedjes en betoverende stem kan ze je hart breken. Op zondagmiddag 12 augustus staat de Amsterdamse zangers Pitou op het Canadaplein. Haar prachtige debuut-EP werd benoemd tot een van de beste releases van het jaar. “Melancholische, eigenzinnige melodieën, die voor een instant brok in de keel zorgen”, aldus 3voor12.

Muziek | Singer-Songwriter
12 juli – 14:30

8. Wende

Het allerlaatste optreden voor deze zomer is voor theatermaakster en performer Wende. Zij sluit de 18e editie van Zomer op het Plein spetterend af. Met haar scherpzinnige stem raakt ze je keer op keer tussen hart en ziel. Wende vernieuwt continu, ruilde Franse chansons in voor Engelstalige popmuziek, speelt klassiek repertoire en leerde zelf elektronische undergroundbeats maken. Kom naar haar luisteren op deze zomerse zondag.

Alternative | Pop
12 augustus – 15:45

Extra