We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar, gevestigd in een voormalig postkantoor. Een parel midden in het gezellige stadscentrum.

Voor de drukke zakelijke reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in de “Kaasstad”. En voor een toeristisch bezoek aan Alkmaar is het Grand Hotel Alkmaar een perfect vertrekpunt voor het verkennen van de stad met de bekende kaasmarkt, diverse musea, theaters en gezellige winkelstraatjes. En als je op zaterdag het hotel uitloopt, sta je direct op de markt.

Niet voor niets is Alkmaar één van de mooiste winkelsteden van Nederland. Het prachtige monumentale pand waarin het hotel is gevestigd, benadrukt de elegantie en boutique-stijl van het Grand Hotel Alkmaar.

Extra Services

Maak je verblijf bij het Grand Hotel Alkmaar extra speciaal met champagne, wijn, bloemen, vers fruit of bonbons op je kamer. Maar ook VIP-arrangementen, ontspannende massages en vanzelfsprekend een limousine- en taxiservice behoren tot de mogelijkheden om je verblijf net dat beetje extra te geven.

Kaart wordt geladen...