We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het King’s Inn City Hostel opende in 2014 haar deuren op een historische plek in het centrum van Alkmaar. In het monumentale gebouw aan de charmante Koningsstraat waren ooit een kolenloods en het ‘kachelhuis’ van Piet Henke gevestigd. King’s Inn heeft dit bijzondere pand verbouwd tot een eigentijds hostel, voorzien van alle moderne gemakken. Tegenwoordig is het in het hostel een komen en gaan van een gemêleerde groep gasten. Backpakkers, scholieren, particulieren en zakenmensen vinden hier graag hun thuis.

Wegens succes werd King’s Inn in 2015 uitgebreid met het nabij gelegen City Hotel. Deze romantische plek bestaat uit dertien verschillende hotelkamers gevestigd in een zeventiende eeuws kaaspakhuis en oud herenhuis. ‘Boutique hotel’ is een term die deze locatie ook niet misstaat. Direct bij binnenkomst ervaar je een luxueuze, eigenzinnige en intieme sfeer. Het King’s Inn City Hotel wordt gekenmerkt door een eigen, persoonlijke stijl en unieke accommodatie.

Kings-inn - Alkmaar - hostel slaapkamer - UIT072Onze brasserie staat voor koninklijk lekker eten en drinken in een informele sfeer. Onze gasten zijn hier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Ook feestjes en zakelijke gelegenheden in de brasserie van King’s Inn staan garant voor geslaagde happenings, bol van sfeer, overheerlijk eten, drinken en hapjes! Iedere vrijdag treden tijdens King’s Inn Live de leukste bands en singer-songwriters op.

King’s Inn is uitgegroeid tot een begrip in Alkmaar en ver daarbuiten. Overnachten voor ieder budget, eerlijk en puur eten voor een schappelijke prijs en oneindige mogelijkheden voor iedereen. Het zijn ook onze gasten die het gemoedelijk en dynamisch maken. Van zakenmensen tot backpakkers en van gezinnen tot vriendenclubs; King’s Inn wordt door iedereen omarmd! Kortom: een bruisend bolwerk midden in het historische centrum van één van Noord-Hollands mooiste steden!

Meer over Kings-inn

Kings-Inn

Koningsstraat 6
1811 LV ALKMAAR

072 511 0112
kings-inn.com


13

HOTELKAMERS

31

HOSTELKAMERS

50

ZITPLAATSEN


Kaart wordt geladen...