We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Spelletjes, spelletjes en nog eens heel veel spelletjes. Dat is wat was je bij De spellentoren kan vinden. De winkel staat vol met de verrassende, originele, grappige of ingewikkelde spelletjes. Van echte bordspel klassiekers, tot trading card games en smartgames. En het leuke is dat je veel van de spelletjes in de winkel kan spelen 

Voor iedereen die is uitgekeken op Mens erger je niet en Rummikub, of nu al weet dat er een gezinscrisis ontstaat bij het kopen van de Kalverstraat is ‘de Spellentoren’, een waar spelletjes whalhala.

De Spellentoren zit gevestigd midden aan de Koningsweg. En zoals de naam al doet vermoeden vindt je hier bijna alle soorten en maten spelletjes. En dan hebben we het niet over games voor de PS4 of Xbox. Nee, bij de Spellentoren vindt je uitsluitend familie-, strategie-, puzzel- en denkspellen. Van klassiekers als Kolonisten van Catan en 30 Seconds tot razend populaire smartgames en trading card games. Bovendien vindt je hier naast een ruime collectie classics ook minder bekende, verrassende spellen als Kingdomino, Dice Force en onze persoonlijke favoriet, Battle Sheep. Iedereen die van spelletjes houdt of ooit wel eens een spelletje heeft gespeeld kijkt hier z’n ogen uit.

‘Ouderwets’ analoog spelletjes spelen

Eigenaar Sebastiaan opende samen met zijn vrouw Fleur in mei deze gezellige spellenspeciaalzaak aan de Koningsweg. Sebastiaan is een schoolvoorbeeld van hoe je van je hobby je werk maakt, want spelletjes waren altijd al zijn lust en z’n leven. Zijn doel is dan ook om de spelletjes weer vaker op tafel te krijgen in plaats van op de telefoon of tablet.

Wat de Spellentoren extra leuk maakt is de mogelijkheid om zelf spelletjes uit te proberen. Overal in de winkel staan spelletjes uitgestald om uit te testen door ze te spelen. Sebastiaan legt je er graag de spelregels uit, maar speelt het liefst een spelletje mee. Je kan gelijk de handleiding weggooien. Want eerlijk is eerlijk,  naast verliezen is het doorlezen van de spelregels toch wel het vervelendste onderdeel van spelletjes doen.

Alleen al binnenlopen is goed voor uren spelvermaak!

 

 

De Spellentoren, Alkmaar

Koningsweg 28
811 LM Alkmaar
despellentoren.nl


Openingstijden

  • Dinsdag, woensdag: 10.00 – 17.30
  • Donderdag, vrijdag: 10.00 – 21.00
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00
  • Zondag:  13.00 – 17.00
  • Maandag: gesloten


Kaart wordt geladen...