We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Of het bij de beste hamburgers van Alkmaar hoort, kunnen we nog niet zeggen. Maar vanaf nu heb je nog meer keuze in Alkmaar Hamburgerstad: op Overstad opent hamburgerconcept burgerme. Nog leuker: ze geven zaterdag 100 gratis hamburgers weg!

Winkelcentrum Ringers is de laatste maanden aan een grote vernieuwingsslag bezig. Ook op het gebied van eten en drinken wordt er veel vernieuwd. Na de Grand Opening opende eerst all-you-can-eat concept Heinde & Ver en koffiezaak Barista Café, gevolgd door mooie aanvulling Bitemark (tip: lees onze review!). En nu dus burgerme, dat de deuren opent naast eerdergenoemde Heinde & Ver.

Over Burgerme

Burgerme is opgericht in Duitsland in 2010 door ondernemers Stephan Gschöderer en Johannes Bankwitz en maakt sindsdien een stormachtige groei door. In 2013 haalde franchisegever Tim Meijers de formule naar Nederland. Het bedrijf profileert zich als “marktleider in het thuisbezorgen van hamburgers” in Nederland. Burgerme wil in Nederland de komende jaren tientallen locaties openen, in middelgrote steden.

Gratis hamburgers bij opening

Dinsdag 25 februari opent burgerme Alkmaar. Dat vieren ze op zaterdag 29 februari, door gratis hamburgers uit te delen! Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste burgers van Alkmaar? Kom dan langs tussen 15:00 en 16:00: er worden 100 burgers weggegeven (1 burger per persoon).


Meer hamburgers

🍔 Check: 20× Lekkere hamburgers in Alkmaar

Burgerme Alkmaar

Noorderkade 143
1823 CJ Alkmaar
0900-8608


Openingstijden

  • Ma-do: 16:00 – 23:00
  • Vr-za: 11:00 – 23:00
  • Zo: 15:00 – 23:00


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.