We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er komt een nieuw restaurant naar Overstad! Op de oude stek van de ANWB Winkel komt Heinde & Ver, een all-you-can-eat restaurantconcept dat in 2019 haar 6e vestiging opent in Alkmaar.

Wereldwijde keuken in Alkmaar

Op het menu van Heinde & Ver staan kleine gerechtjes van over de hele wereld, van Oosters tot oer-Hollands. Voor een vaste prijs eet én drink je de hele avond je buik rond. Maandag tot en met donderdag betaal je € 34,50. In het weekend is het 5 euro duurder (€ 39,50). Kinderen hebben een menu voor € 19,50.

Heinde & Ver - sfeerimpressie

Heinde & Ver is de 3e formule van de holding achter ‘La Cubanita’ (52 vestigingen, waaronder Verdronkenoord) en ‘Proeflokaal Bregje’ (25 locaties, waaronder Paardenmarkt). Heinde & Ver belooft een volledige all-in formule (eten én drinken) in een sfeervolle, moderne en eigentijdse sfeer.

De eerste vestiging van Heinde & Ver opende in juli 2017 in Woerden. Na Den Bosch, Leusden, Noordwijkerhout en Delft is Alkmaar de 6e locatie van dit concept. De ambitie is om met de totale groep 100 restaurants te exploiteren.

Menu

De menukaart van Heinde & Ver is gevarieerd. Van carpaccio tot babi pangang en van poké bowl tot Indiase curry. Voor ieder wat wils.

Menu Heinde & Ver Alkmaar (pagina 2)

Menu Heinde & Ver Alkmaar (pagina 3)

Menu Heinde & Ver Alkmaar (drankjes)

Praktische info

Heinde & Ver neemt de oude plek in van de ANWB Winkel, in de Noorder Arcade, naast Ringers op Overstad.

Aan de overkant van het Kanaal was vroeger Restaurant Wereldwijd (tegenwoordig Uma) gevestigd, met een vergelijkbaar all-you-can-eat concept. Volgens geruchten komt ook restaurant Watertuin naar Alkmaar, maar daar is al sinds 2018 radiostilte.

Heinde & Ver Alkmaar

Noorderkade 146
1823 CJ Alkmaar
heindever.nl


Openingstijden

  • Nog niet bekend


Kaart wordt geladen...