We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op de Marktstraat 13 in Alkmaar loop je binnen in een sfeervolle Kaldi-winkel met industrieel interieur met oranje en bruine tinten. Patrick van den Berghe en zijn medewerkers nemen je graag mee in de wereld van koffie en thee. Patrick: “Ik ben er écht van overtuigd dat wij de lekkerste koffie in Alkmaar hebben. Dat hoor ik ook terug, zowel van onze vaste bezoekers als van de vele toeristen die we hier ontmoeten.”

Patrick vindt passie erg belangrijk. “Ik wil de beste service bieden en dat merk je ook bij ons in de zaak. Ik zorg dat de service op heel hoog niveau is. De sfeer in onze winkel is heel goed. Door onze ervaring en passie kunnen wij je informeren over alles wat koffie en thee betreft. Je kunt gezellig bij ons zitten, wat eten en drinken. Maar wij verkopen ook alles wat je nodig hebt om thuis het perfecte kopje koffie of thee te maken.”

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Hier schenken ze daarom ook niet zomaar een kopje koffie; je ondergaat een ware smaakervaring.

Praktische info

Kaldi koffie & thee

Marktstraat 13
1811 LG Alkmaar

072 – 511 13 23
e-mail
website
facebook.com/KaldiAlkmaar
Menukaart


Openingstijden

Ma: 13:00 – 17.30
Di t/m vr: 9:00 – 17.30
Za: 9:00 – 17.00
Zo: 12:00 – 17:00


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.