We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UIT072 gaat op zoek naar de leukste bartender (m/v) van Alkmaar! Help ons mee: wie verdient die award voor #leukstebartendervanalkmaar?

Ben jij (net als wij van UIT072) regelmatig te vinden aan de bar in één van de vele gezellige kroegen van Alkmaar? Dan weet je hoe fijn het is om een bartender te treffen die in is voor een praatje, complimentje of grapje. Die je verdriet aanhoort, een geweldige cocktail maakt of een smakelijk wijnadvies geeft.

Onze Alkmaarse bartenders zijn allemaal geweldig, maar er kan er maar één de beste zijn! Wie de enige echte UIT072 Leukste Bartender van Alkmaar Award wint is aan jou!

Nomineer jouw barman/barvrouw van Alkmaar

Jij kent vast wel zo’n topper die je in het zonnetje wil zetten! Tag of noem jouw favoriet als reactie op de oproep op Facebook en/of Instagram. Of laat een reactie achter onder dit bericht. Nomineren kan tot 12 oktober 2019.

Vergeet de #leukstebartendervanalkmaar niet in je reactie en: zeg het vooral voort door het bericht te delen!

De verkiezing

Wij hopen natuurlijk op super veel reacties zodat we uit alle nominaties een selectie kunnen maken. We vragen deze barmannen en vrouwen in een persoonlijk filmpje het hemd van het lijf en presenteren deze vanaf november op onze website. En dan kan het stemmen op jouw favoriet beginnen! 

In december weten we wie de de grote winnaar is en wie de enige echte  #leukstebartendervanAlkmaar-award ontvangt waarmee hij of zij kan pronken.

Dus… aarzel niet en noem, tag, like en deel! Wie is volgens jou de leukste bartender van Alkmaar?