We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Mensen in de culturele sector zitten daar niet voor niets: het zijn creatieve geesten. Dat blijkt ook maar weer want Karavaan komt met een theaterbeleving vanuit je eigen auto: een theatrale drive through door een leegstaande drukkerij. Allemaal binnen richtlijnen van het RIVM.

Vanaf 4 juni komt Karavaan met een nieuw stuk: Brandstof. Een voorstelling die te bekijken is vanuit je auto terwijl je je in een lege drukkerij bevindt. Geniaal vinden wij van UIT072!

De naam van het stuk is erg passend, aangezien de theatertribune is ingeruild voor jouw eigen bolide, maar de naam slaat uiteraard ook op het stuk zelf. In Brandstof gaan vijf personages opzoek naar hetgeen dat ze de macht over het stuur van hun leven weer teruggeeft. Alsof het leven in de slip is geraakt en ze na het tollen de koers weer willen voortzetten. Iets dat in deze tijd, voor velen van ons, heel herkenbaar is.

“Even een eigenzinnige adempauze van alle hectiek rondom de crisis, letterlijk brandstof om in het hoofd uit het isolement te stappen. En we tonen hiermee ook de veerkracht van de culturele sector, van Karavaan, van onze makers.”

Laat je meevoeren langs een route met muziek, performance en theater en beleef verschillende emoties tijdens deze bijzondere en hedendaagse manier van entertainment.

Praktische info

Brandstof is te zien van 4 t/m 14 juni (do t/m zo). Van 14.00 – 21.00 uur en ‘s zondags van 11.00 – 17.30 uur. Je koopt een kaartje voor de gewenste starttijd (elke 15 minuten). Maximaal 6 auto’s per tijdslot.

Kosten: € 22,50 voor vrienden van Karavaan en anders € 25,00. De kosten zijn per auto.
Locatie: Alexander Flemingstraat, 1821 BK Alkmaar
Tickets en info: karavaan.nl
Facebook: Brandstof