We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Afgelopen vrijdag en zaterdag, 3 en 4 juni was het weer zo ver. Indian Summer Festival, het meest bekende festival uit de regio had dit jaar haar zestiende editie. UIT072 was er uiteraard bij.

Indian Summer 2016: beleving

Het thema van deze editie was beleving. Dat was te merken aan de goede optredens (duh), maar ook aan de foodtrucks met hun smakelijke producten en het gezellige marktje. Ook is er dit jaar extra veel gedaan aan de aankleding van het terrein, en de dance stage was er in de openlucht in plaats van een tent!

Indian Summer-Festival-2016-Dance-Stage

Er kon weer buiten gedanst worden!

Line-up

Ook de line-up was dit jaar meer dan prima. Op de vrijdag kon er gedanst worden bij Typhoon (en dat werd er) en keihard meegezongen worden met Guus Meeuwis (en ook dat werd er). Ook Douwe Bob en Ronnie Flex behoorden vrijdag tot de artiesten die op het podium stonden. Zaterdag was het eveneens een dag met bekende namen, met onder andere BLØF, The Common Linnets & De Jeugd Van Tegenwoordig.

Indian Summer-Festival-2016-Typhoon

Typhoon

Indian Summer-Festival-2016-BLØF

Pascal Jakobsen van BLØF

Sfeer

De sfeer was deze editie wederom goed. Eigenlijk is de sfeer op Indian Summer Festival altijd goed, ook op de nieuwe locatie. Natuurlijk kan er niets tippen aan die magische plek langs het meer, maar ook deze plek heeft haar charme, mede door de feestelijke aankleding en, eerlijk, de loopafstanden tussen de podia zijn toch net iets fijner. Wij hebben in ieder geval nu al zin in volgend jaar!

Indian Summer-Festival-2016-Einde