We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vroeger logeerden hier bekende namen als Willem Holleeder en Pistolen Paultje onvrijwillig. Maar in 2020 is voormalige gevangenis Schutterswei omgebouwd tot prachtig boetiekhotel, waar jij nu heerlijk kunt logeren: The Fallon Hotel Alkmaar.

Met een ligging vlakbij het sfeervolle centrum van Alkmaar, nabij de stranden van Bergen en Egmond aan Zee, luchthaven Schiphol en bruisend Amsterdam is The Fallon Alkmaar een perfecte keuze voor een luxe verblijf in een modern boetiek hotel. Het boutique hotel is gevestigd in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei.

Met faciliteiten als een uitstekende fitnessruimte, Chromecast, een flatscreen televisie en een Nespressomachine op de kamer, een heerlijke inloopdouche en voldoende parkeergelegenheid garandeert The Fallon een ontspannen verblijf.

Leuke bezienswaardigheden als de Alkmaarse Kaasmarkt en een uitstekende verbinding met zowel het openbaar vervoer als het wegennet maken een zakelijk verblijf of een heerlijk weekendje weg in eigen land meer dan comfortabel.

Praktische info

Lees ook: Bij deze Alkmaarse restaurants kun je ook overnachten

The Fallon Hotel Alkmaar

Prins Bernhardlaan 16
1815 JG Alkmaar


Contact

072 762 0752
sheetz.nl/thefallonalkmaarKaart wordt geladen...