We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:00

singer-songwriter, yori swart

Yori Swart, Alkmaars eigen winnares van De Grote Prijs speelt in Victorie de nummers van haar nieuwe album September.

Win 2 vrijkaarten!

[WIN] Vorige week stond ze nog op SXSW in Austin, Texas. Vanmorgen was ze nog bij NPO Radio 2 met Ilse DeLange. Maar…

Geplaatst door UIT072.nl op Donderdag 22 maart 2018

Yori’s clubtour is al een tijdje bezig, maar deze avond is extra speciaal, omdat Yori zelf uit Alkmaar komt, en daarom voor eigen publiek speelt. In het voorprogramma staat Luka. Haar nieuwe album is in reviews haar beste tot nu toe genoemd, en heeft diverse vijfsterren-reviews gehad.

Meer info en tickets
Website Yori Swart

Yori Swart haar markante gitaarstijl waarbij ze blues, folk en pop mengt in een bijzondere finger-picking stijl is opmerkelijk en virtuoos te noemen. Singer-songwriter Yori Swart won in 2011 de grote prijs van Nederland,de Amsterdamse popprijs en de Sena Performers Pop NL Award. In 2012 maakte ze grote indruk op Noorderslag en volgde het debuutalbum. Hiermee werd ze Serious Talent en Album van de Week, trok ze veel pers aan en volgden vele optredens op de Nederlandse radio en televisie.

Haar nieuwe album September verscheen 29 september 2017 en bevat volwaardige popsongs van een uitzonderlijk hoog niveau. Zaterdag 24 maart kun je het zelf in hometown Alkmaar beluisteren.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.