We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  15:00 - 22:30

Karavaan, performance, theater

De tweede editie van Winterkaravaan is in aantocht! Vijf nieuwe voorstellingen op vijf nieuwe plekken in de Ringersfabriek. Op unieke plekjes in de ontmantelde chocoladefabriek word je niet alleen getrakteerd op verrassend theater, maar ook op winters eten en drinken.

Winterkaravaan 2017: de makers

Jonge theatermakers geven met muziek, audiotoers, theater en performances een perspectief op het thema ‘Open Mind’. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekkere winterkost op een bijzondere locatie!

Wild Law

Marijn van den Bogaard, Floris Barnhoorn, Koen van der Heijden & Mick Lindo brengen met Wild Law een tragikomisch portret van een dier-geworden mens.

Horizon

Jurriaan de Vos laat je met zijn theatrale installatie Horizon een andere blik op het landschap ervaren.

Er was een begin

Pauline van Leeuwen & Brecht Hermans nodigen je uit op de koffie in hun theatrale audiotoer Er was een begin.

Alles is geslacht

Danielle de Nul & Taeke Nicolai brengen met de theatervoorstelling Alles is geslacht theater over de almachtige vleesindustrie.

Phobo Phobo

Quintijn Relouw & Sjoukje Böing presenteren Phobo Phobo, een beeldende voorstelling over ouderdom.

8 voorstellingen op 4 dagen

De Winterkaravaan is het talentontwikkelingstraject van Karavaan in een samenwerking met Stadskantine Alkmaar en is te bezoeken van 27 t/m 30 december op 2 tijdstippen: van 15.00 – 18:30 uur en 19.00 – 22:30 uur.

Kosten: € 27,50 per persoon (incl. winters eten & drinken). Vrienden van Karavaan betalen € 25. Bestel je kaarten op karavaan.nl.

De vorige editie was snel helemaal uitverkocht, dus wacht niet te lang!


Kaart wordt geladen...