We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  21:00 - 23:30

film, Pulp Fiction, Quentin Tarantino

Hoe gaaf zou het zijn om nog 1 keer de kans te krijgen om een Tarantino klassieker op groot scherm te zien? UIT072 en Filmhuis Alkmaar geven je die mogelijkheid! Zet 31 augustus in de agenda voor Tarantino Avond in Alkmaar.

Deze maand gaat de 9e film van Quentin Tarantino in première, Once Upon a Time in Hollywood. Maar we vieren ook meerdere jubilea: het is namelijk 25 jaar geleden dat zijn grote doorbraak kwam met Pulp Fiction en exact 10 jaar terug dat Inglourious Basterds in de bioscoop kwam. Dat moeten we vieren!

We slaan de handen ineen met Filmhuis Alkmaar voor de allereerste UIT072 × FHA Filmavond. Een avond om met vrienden nog 1 keer te genieten van een geniale klassieker op het witte doek. En het thema voor de eerste avond is natuurlijk: Tarantino.

Welke Tarantino klassieker kies jij?

We kiezen er deze eerste avond voor om niet 1, maar 2 klassiekers terug te brengen op het grote scherm. En speciaal voor jou, als lezer van Alkmaars Cityblog UIT072, hebben we een vriendendeal die je niet kan laten schieten. Wees er snel bij, want er zijn maar 50 tickets per film beschikbaar.

Pulp Fiction (1994)

Pulp Fiction behoeft waarschijnlijk geen introductie. De misdaadfilm uit 1994 bestaat uit vijf individuele verhaallijnen, die elkaar gaandeweg ontmoeten en beïnvloeden.

Pulp Fiction werd genomineerd voor 7 Oscars en kreeg meer dan 40andere prijzen toegekend, waaronder de Gouden Palm van het Filmfestival van Cannes, 1 Golden Globe, 2 BAFTA Awards en  3 Independent Spirit Awards.

Tickets: claim je plek!

Inglourious Basterds (2009)

Inglourious Basterds is een Amerikaans-Duitse fictieve oorlogsfilm uit 2009, gebaseerd op de Italiaanse film The Inglorious Bastards (Quel maledetto treno blindato) uit 1978, die als titel voor de internationale uitgave wél de juiste spelling gebruikt.

Inglourious Basterds ging in 2009 in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes. De film werd wereldwijd heel goed ontvangen en won 116 prijzen (waaronder 1 Oscar).

Tickets: claim je plek!

Kaarten kopen met korting

Deze avond wil je natuurlijk niet missen! Blok 31 augustus in je agenda en trommel je vrienden op voor een ouderwets avondje film.

Bij een klassiek avondje film horen klassieke prijzen. Daarom hebben wij een speciale deal met het Filmhuis geregeld. Speciaal voor UIT072 fans is een ticket voor de Tarantino avond geen € 13,50 maar slechts € 10 inclusief 1 consumptie!

Actiecode: TarantinoUit072

Wees er snel bij, want er is beperkt plek. Profiteren van korting? Gebruik de actiecode TarantinoUit072 wanneer je je kaarten koopt:

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.