We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Showman’s Fair Alkmaar

  14:00 - 22:00

cultuur, festival, theater

Vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus kun je proeven van een theatervariété festival à la de Parade. Showman’s Fair in de Hout presenteert het rijke, culturele aanbod uit de regio en sluit de avonden af met gratis live optredens.

Na eerdere edities in Weesp, Zwolle, Utrecht en Perth (Australië) strijkt het theaterfestival neer in de Alkmaarder Hout. Showmannen en –vrouwen, bekende en lokale podiumhelden, theater, dans, muziek, verrassende acts, kunst en voortreffelijk eten: allemaal onderdelen van een verleidelijk festivalspektakel. Gratis krijg je toegang tot het terrein: een turbulente smeltkroes in een mooie, groene omgeving. Voor een miniprijsje geniet je van voorstellingen, improvisaties en experimenten op het veld en in prachtige circustenten! Showman's Fair AlkmaarShowman’s Fair Alkmaar is voor iedereen, jong en oud, die wil genieten van meerdere betaalbare avontuurtjes. Van vlooiencircus tot dansact en van goocheltruc tot knallend muziekspektakel. Uiteenlopende disciplines, waarbij volop ruimte is voor experiment en interactie. Diverse Alkmaarse culturele instellingen presenteren zich met bijzondere programma’s, waaronder ook een aantal voorproefjes van het culturele aanbod 2019-2020.

Professionals en aanstormende talenten staan op hetzelfde podium. Samen vormt het een divers en bont gezelschap dat zorgt voor een sprankelend festival waar van alles te beleven is! Een festival waar publiek en artiest elkaar ontmoeten.

In de avond schuiven artiesten en publiek gezamenlijk aan de lange tafels voor een heerlijke maaltijd van STOER. Iedere festivaldag wordt afgesloten met een gratis live optreden, van o.a. Toeters en Bellen, Los Meszcales en Orchestre Partout.

Meer info? showmansfair.nl
Prijs: Entree festivalterrein: gratis. Entree voorstellingen: 1 munt à 3 Euro, verkrijgbaar bij de kassa.


Kaart wordt geladen...