We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Microclub X Victorie

  20:00 - 00:30

clubben, house, microclub, vrijdagavond

Was jij vroeger een feestbeest, maar wil je niet meer tot middernacht wachten om uit je dak te gaan?  Is jouw ideale vrijdagavond, een avondje bingewatchen onderuitgezakt op de bank? Kan je wel weer een avondje clubben gebruiken? Maak bij Podium Victorie kennis met het nieuwste fenomeen “Microclubben”!

Hele nachten doortrekken wordt naarmate je iets ouder wordt steeds minder aantrekkelijk. Waar je vroeger na een avondje doorzakken in de kroeg moeiteloos tot in de vroege uurtjes doorging, ga je nu het liefst op tijd naar huis voor een afzakkertje. Liever ga je na een gezellig etentje meteen de dansvloer op en ben je rond een uur of 00.30 weer thuis. Saai? Nee. It’s the way life goes.

“Microclubbing”, of dansen op de vroege avond, is de oplossing voor jou. Een hit in steden als New York, Londen en Berlijn en nu ook in Nederland. Organisator Melvin zette vorig jaar zijn persoonlijke versie van het concept op papier, bedacht een naam en benaderde club BASIS in Utrecht. Inmiddels zijn er edities door het hele land.

Microclub X Victorie

Na geweldige avonden in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is het tijd voor de eerste editie in Alkmaar. Microclub X Victorie (23+). We beginnen om 20.00 uur dus kun je na de VrijMiBo meteen door. Swingende en funky house om alles van je af te dansen en met nieuwe energie en een grote glimlach het weekend in te gaan.

Win tickets

https://www.facebook.com/uit072/posts/2009129782530034

Line-up

  • Walu
  • Microclub Melodies

Meer info: podiumvictorie.nl
Prijs: € 12,- p.p. online, € 13,- aan de deur, 23+ jaar

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn. Dus zorg dat je op tijd bent!


Kaart wordt geladen...