We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  11:00 - 18:00

Aan de Poel, Ciel Bleu, De Burgemeester, De Nederlanden, Drive-Thru, Meijer's, Merlet, Michelin, ron blaauw, route, tour

Na een ontzettend succesvolle eerste editie van de Culinaire Route organiseert Restaurant Merlet komende maand weer het grootste drive-thru sterrenrestaurant van Nederland! Vanuit het enige restaurant met een Michelinster in 072 neemt de route je langs nóg 5 restaurants en 6 Michelinsterren.

Op één middag tour je over een prachtige route langs de Westfriese Omringdijk. Je stopt 6 keer voor 6 heerlijke gerechten op de volgende locaties:

  1. In Oosthuizen staan Onno Kokmeijer en Arjen Speelman van Ciel Bleu
  2. Bij Restaurant Het Kerkje in Andijk staat Stefan van Sprang van Aan de Poel
  3. In Medemblik staat Michel Meijer bij Restaurant Meijer’s
  4. Bij Slot Hotel in Schagen
    • op zaterdag: Sander Spruijt van De Burgemeester
    • op zondag: Wilco Berends van De Nederlanden
  5. In Schoorl staat Jonathan Zandbergen met zijn team bij Restaurant Merlet
  6. Bij Piet-Jan van Den Kommer in Stompetoren staat Ron Blaauw

De prijs bedraagt € 175 per persoon inclusief dranken. Tijdens de Culinaire Route wordt een mix van culinaire cocktails en alcoholvrije wijnen geserveerd. Na afloop krijg je een fles wijn mee om thuis na te genieten van een spectaculaire culinaire middag.

De eerste Culinaire Route die Merlet vorig jaar organiseerde, was zo’n groot succes dat meer dan de helft van de deelnemers zich opnieuw heeft ingeschreven voor deze tweede editie.

Er is ook een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen de startbewijzen voor 17 op 18 april voor de gewenste startlocatie en tijdstip naar keuze reserveren via Merlet:

Reserveer je startbewijs

De Culinaire Route

Culinaire Route van MerletTijdens het grootste “Drive-thru”-concept van Nederland geniet je van heerlijke gerechten van 6 restaurants met in totaal 6 Michelinsterren en een prachtige route door het grootste monument van Nederland: De Westfriese Omringdijk.

De Omringdijk slingert als een groene route door het landschap en leidt je door West-Friesland. Langs het weidse landschap met zijn unieke vergezichten, de typische lintdorpen met stolpboerderijen en de voormalig VOC-steden met hun prachtig bewaard gebleven binnensteden.

De route duurt zo’n 3,5 uur.

Review: Lees onze review van de Culinaire Route van Merlet


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.