We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 20:00

festival, kids, kinderen

Na een succesvolle eerste editie is de JungleFabriek terug in Koel310! Een uniek Alkmaars kinderfestival waar alle zintuigen van de kinderen worden aangesproken. Peuters, kleuters en basisscholieren kunnen zich twee dagen uitleven op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019.

Optredens, workshops en performances door artiesten die op de grootste festivals hebben gestaan (Lowlands, Oerol, IKTOON), o.a. Raw Resonance, Aerobic Funk, Troef Theater (NK straatmuzikanten), dan nog een trucklading aan workshops, activiteiten, theatervoorstellingen op zondag en op zaterdag de 6e een volledig programma vol met sportworkshops, de Alkmaarse Obstacle Kampioenschappen t/m 12 jaar en op zondag de Alkmaarse Loopfietsen Kampioenschappen t/m 5 jaar.

Kinderfestival JungleFabriek Alkmaar 2019Het belooft dit jaar wederom een mega spektakel te worden. Innovatie, interactieve workshops en performances, gecombineerd met een breed scala aan kinderactiviteiten tot en met 12 jaar. Het programma is veelzijdig en diepgaand en zeer sterk opgebouwd. Sfeer, gezelligheid en vrijheid van creativiteit. Kinderfestival de JungleFabriek neemt je mee op een tweedaagse reis door alle zintuigen.

De organisatie heeft voor ogen dit jaar meer interactief te zijn, meer aan te mogen raken, meer zelf meedoen en meer te doen door de kinderen. Hierin is de opzet van het programma geslaagd met grote namen uit de scene. Het programma op de zaterdag staat in het teken van beweging en uitdaging. Op zondag staat het programma in het teken van cultuur, theater en zang.

Een weekend passe-partout geeft je toegang tot beide dagen. Tickets zijn te verkrijgen aan de deur, de organisatie adviseert om de tickets online van te voren te bestellen op junglefabriek.nl en met kortingscode uit072 krijg je € 2,50 korting per kaartje*!

Goed doel

Het festival streeft ernaar zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Energy4all. Een stichting die zich inzet om energiestofwisselingsziekten bekendheid te geven en onderzoek te steunen naar een medicijn om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen.

Deze editie belooft een waar kinderspektakel te worden, met op zaterdag een speciale Graffiti wedstrijd waar 7 kunstenaars tijdens het festival het tegen elkaar opnemen. Speciaal, uniek en zeer de moeite waard, deze JungleFabriek.

Tickets met € 2,50 korting via UIT072

Kaartjes voor de JungleFabriek koop je via de ticketshop van de Jungle Fabriek. (Wel doen want aan de deur betaal je €2,50 extra). Kinderen tot 2 jaar zijn gratis!

Tip: gebruik de kortingscode uit072 voor € 2,50 korting per kaartje!*
  • Losse tickets zijn er vanaf €15
  • Single ouder en en een kind kost €25
  • Gezinskaart (2 kinderen en 2 volwassenen) is € 50

* Let op: we mogen korting geven op 50 tickets. Wees er dus snel bij (op=op)!

 


Kaart wordt geladen...