We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Internationale Vrouwendag festival powered by WomanLink

  13:00 - 17:00

WomanLink viert op zondag 5 maart, in samenwerking met diverse lokale ondernemers en organisaties Internationale Vrouwendag 2023!

Het landelijke thema is ‘Onbeperkt leefbaar’. Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we een onbeperkte leefomgeving creëren.

Het festival vindt in het gezellig centrum van Alkmaar plaats en is verdeeld over twee locaties. Te weten de co-workspace ‘Urban Nomads Club’ en de meetingspace van Karavaan ‘Laatmakers’ op de Laat 47 en 27 in Alkmaar. Op nog geen minuut lopen van elkaar.
De gezamenlijke inspirerende opening is om 13.00 uur bij Laatmakers. Wees welkom!

Van 13.00-17.00 uur kun je rekenen op een divers aanbod aan workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Denk hierbij aan workshops met als thema ‘vooroordelen over vrouwen’ door Artikel 1 of hoe vergroot jij je werkgeluk en kledingstyling of maak kennis met belly dance! In totaal zijn er zo’n 12 verschillende workshops waar je gratis aan deel kunt nemen. Meld je snel aan voor de (gratis) workshops via womanlink.nl want vol=vol!

Uiteraard kun je ook terecht bij de inspiratiemarkt. Daar is een grote mate van diversiteit aanwezig: krijg informatie over vrouwelijk ondernemerschap met oa vrouwennetwerkclub Zij Onderneemt of teken de petities van Amnesty of bekijk de kunstwerken van diverse vrouwelijke kunstenaars uit Alkmaar eo. Aan eten & drinken, muziek en de kids is ook gedacht.
Het is event is gratis toegankelijk voor jong en oud(er).

Houd onze socials en website in de gaten voor meer informatie.

Ga voor alle informatie naar:
Website: www.womanlink.nl
Facebook: https://www.facebook.com/womanlinkNL
Insta: womanlinknl
Mail: contact@womanlink.nl