We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  00:00

bordspellen, spellen, spellenbeurs

Zaterdag 4 maart vermaakt jong en oud zich tijdens de Spellenbeurs in wijkcentrum Mare Nostrum. Probeer de leukste bord- en kaartspellen, koop ze direct op de beurs en speel het hele weekend verder thuis.

Naar verwachting zal de Spellenbeurs dit jaar nog meer bezoekers trekken en ontzettend gezellig worden voor de hele familie! Ook voor kinderen wordt dit een leuke ochtend en middag. ‘Sunny Games’ is dit jaar aanwezig met spellen speciaal voor kinderen. Ook de mooie spellen van Haba liggen klaar. De hele kleintjes worden ook vermaakt en kunnen geschminkt worden.

Het doel is om kinderen, jongeren en volwassenen te laten ervaren hoe leuk het is om een spel met elkaar te spelen. Hiernaast zijn de spellen voor jong en oud leerzaam en verbindend.

Net als in de vorige editie zullen in diverse ruimtes allerlei bord- en kaartspellen te zien en te spelen zijn. Ook spellen als Magic The Gathering, Dungeons & Dragons en Warhammer kunnen gespeeld worden.

De spellen worden beschikbaar gesteld door diverse standhouders. Daarbij is ook uitvoerig aandacht voor de uitleg ervan en kun je het spel uitproberen. Als je enthousiast geworden bent over een spel kun je het direct kopen. De Spellentoren is aanwezig voor verkoop en deskundig advies.

 

Praktische info

Toegang is € 3,29. Kinderen onder de 4 jaar komen gratis.

Meer info en tickets vind je op spellenbeursalkmaar.nl


Kaart wordt geladen...