We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Persbericht Benefietvertoning Filmhuis Alkmaar zaterdag 4 maart voor slachtoffers Syrië en Turkije

  13:00 - 14:45

PERSBERICHT
FILMHUIS ALKMAAR STEUNT GIRO 555!
Kom zaterdag 4 maart naar de benefietvertoning Snow and the Bear en steun de slachtoffers van de ramp in Syrië en Turkije.
Op zaterdag 4 maart om 13.00 vertoont Filmhuis Alkmaar het meeslepende moordmysterie Snow and the Bear, dat zich afspeelt in een afgelegen dorp in Turkije, waar de winter eindeloos lijkt te duren. Door hevige sneeuwval zijn de wegen geblokkeerd. Het gerucht gaat dat beren vroeg uit de winterslaap zijn opgestaan en een aantal dieren in de buurt hebben gedood. Asli is een jonge verpleegster uit de hoofdstad die onlangs is aangesteld in het kleine dorp. Als Hasan, een van de dorpsbewoners, vermist raakt in de nacht dat ze ruzie met hem heeft, komt Asli terecht in een spel van verstrengelde machtsverhoudingen, geheimen en twijfel.
Ticketopbrengst naar Giro 555
Filmhuis Alkmaar organiseert deze eenmalige benefietvertoning ten behoeve van de slachtoffers van de ramp in Syrië en Turkije en zal de gehele kaartverkoop opbrengst doneren aan Giro 555.
Wil jij de slachtoffers van de aardbeving helpen en genieten van deze adembenemende psychologische thriller op zaterdag 4 maart? Koop dan nu je ticket online via: Snow and Bear kaartverkoop
____________________________________________________________________________

Niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annette Knijnenberg, marketingmanager Filmhuis Alkmaar via annette.knijnenberg@fhalkmaar.nl of tel. 06 – 532 18 516.


Kaart wordt geladen...