We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:30 - 22:30

50's, Gerhardt, muziektheater

Gerhardt komt samen met Peter Faber naar Theater de Vest met What Lovers Do. Een voorstelling over de rafelrandjes van de liefde, sex, eerlijke vergissingen, hartzeer en dagelijks onbenul. Nog leuker: via UIT072 mag je gratis naar de toegift met deze 2 unieke heren!

Gerhardt en Peter Faber op Bankje

Gerhardt & Peter Faber

Dankzij het interview van UIT072 met Gerhardt in oktober weet je al veel over deze lokale held. Peter Faber ken je ongetwijfeld van zijn vele rollen in het theater, op tv en op het witte doek. Samen staan ze 14 december op het podium in Alkmaar.

De kaartverkoop gaat al erg hard, maar we gaan er natuurlijk voor zorgen dat de zaal vol komt! Daarom hebben we een leuk extraatje voor je: stuur een mailtje met je gegevens en je mag gratis naar De Toegift na de voorstelling!

  1. Koop je kaarten bij Theater de Vest
  2. Mail je naam, adres, woonplaats naar theater@uit072.nl
  3. Wij reserveren een plekje voor je en zorgen dat je vrijkaartje klaarligt bij de kassa

Over de voorstelling

What Lovers Do: lofzang op de liefde

Twee jaar geleden vindt artiest Gerhardt (Beans & Fatback/Het Pauperparadijs) op een rommelmarkt in Groningen oude geluidsbanden met daarop gesproken dagboeken. De man vertelt over zijn leven als 30-er in de jaren 50. Hij blikt terug op zijn leven; een mysterieuze nacht met een onbekende waar hij jaren naar op zoek blijft gaan, de relatie met zijn vrouw, zijn fouten en zijn plezier. Eerlijk op het gênante af, kwetsbaar, helder en vermakelijk.

In deze muziektheatervoorstelling laat acteur en theaterdier Peter Faber, samen met Gerhardt, de man uit de dagboeken op het podium tot leven komen, omhult met doo-wopzang, rock ‘n’ roll en crooner songs. Wervelende muziek en sfeervolle nummers, in combinatie met meesterverteller Peter Faber in misschien wel de rol van zijn leven, of eigenlijk: het leven van de man uit de dagboeken.

De show is een eerbetoon aan de mysterieuze afstand tussen geliefden uit de jaren 50. Een kritische blik op de huidige tijd en een lofzang op de rafelrandjes van de liefde.

Meer info en tickets

De Toegift

Waar halen Gerhardt en Faber hun inspiratie vandaan? Welke keuzes hebben zij gemaakt bij het componeren of schrijven van hun liedjes? Wat is het verhaal achter hun muziek? Deze vragen staan centraal bij De Toegift. Na afloop van het theaterconcert krijgt u een uniek kijkje in het leven van de persoon achter de artiest. In een huiskamer setting gaat interviewer Bas Barnasconi samen met u in gesprek met Gerhardt en Faber. De Toegift begint na afloop van het theaterconcert en duurt zo’n 30 minuten.

Extra

Leuk om te weten


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.