We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Race hotspot Racesquare opent deuren in Alkmaar

60 RacesimulatorenGeavanceerde racesimulatoren van Build4Performance

Dit weekend is het zover: Racesquare Alkmaar opent de deuren! Het is de ultieme ontmoetingsplek voor Formule 1 fans of om gewoon met vrienden of collega’s een rondje te racen in één van de 60 racesimulatoren.

Racesquare, wat kun je daar verwachten?

Racesquare Alkmaar biedt ruim 1.000 m² pure racebeleving. Bezoekers kunnen in één van de 60 racesimulatoren stappen en samen met negentien andere coureurs per racesessie deelnemen aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace.

Simracen dus. Je scheurt virtueel rond op de mooiste Formule 1-circuits ter wereld, bekijkt samen de races op grote schermen en geniet van een hapje en een drankje op het gezellige food court. Door geavanceerde racesimulatoren, levensechte force feedback in het stuur en audiovisuele elementen, zoals rook- en lichteffecten tijdens de race wordt dit de ultieme race ervaring in Alkmaar!

Racen, ook zonder ervaring

Goed om te weten: je hoeft geen game- of race-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren én genieten tijdens hun bezoek. Er staat voor iedereen een persoonlijke Race Marshall klaar voor begeleiding én live commentaar tijdens de race. Niemand minder dan Tom Coronel spreekt de bezoekers virtueel toe met handige tips vanuit de in-game pitstraat.

“Fantastisch om Formule 1 race liefhebbers in Alkmaar samen te brengen”

Niels Roodenburg, directeur bij Racesquare, kijkt er naar uit om de deuren te openen: “Steeds meer mensen omarmen de Formule 1. We vinden het fantastisch om deze liefhebbers nu ook in Alkmaar samen te kunnen brengen en hun de adrenaline van het racen te laten ervaren in onze geavanceerde racesimulatoren.

Praktische info

Handig om te weten

  • Reserveer vooraf online: zo zie je het beste wanneer er nog plek is.
  • Racesquare heeft verschillende arrangementen, om racen te combineren met borrel of eten.
  • Op 31 mei en 15 juni komt Tom Coronel langs voor een Formule 1 Masterclass

Racesquare Alkmaar

Noorderkade 171
1823 CJ Alkmaar
T: +31 85 130 4335
racesquare.nl/alkmaar

Openingstijden

  • Ma: gesloten
  • Di-vr: 12:30-23:00
  • Za-zo: 10:00-23:00

Kaart wordt geladen...