We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zanger Douwe Bob, bekend van zijn Songfestivaldeelname en het winnen van De beste singer-songwriter van Nederland, komt naar 072! Deze zomer opent hij in Egmond aan Zee pannenkoekenbistro Bobby’s.

Bobby’ Pannenkoekenbistro komt aan de boulevard, op de plek waar jaren Zilte Zoen zat. De afgelopen 2 jaar zat hier ook al een pannenkoekenrestaurant: Pancakes.

In de nieuwe zaak belooft Douwe Bob een combinatie van livemuziek, barbecue, een geweldig terras en natuurlijk… pannenkoeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@douwebob)

Eerder startte de ondernemende artiest al Bob’s Boat Bash. Een salonboot met driegangendiner, borrel en livemuziek die komende maanden elke vrijdag en zaterdag door Amsterdamse wateren vaart.

In de Amsterdamse Staatsliedenbuurt runt Douwe Bob sinds 2021 Stevig Amsterdam, een restaurant en wijnbar waar iedereen zich thuis kan voelen. The Fool Bar, een kroeg die Bob 2016 in de Dapperstraat opende, hield het iets korter vol.

Al met al een bezig mannetje dus, met een groot horecahart.

De opening van Bobby’s is op 17 juni. Wil je meehelpen met dit nieuwe avontuur? Bij Bobby’s zoeken ze nog personeel die deze zomer aan het strand wil werken. Stuur daarvoor een berichtje naar @bobbyspancakes.