We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het theaterseizoen 2020-2021 in TAQA Theater De Vest gaat bijna van start! Nu is de tijd om jouw tickets te bestellen. En wij hebben 10 tips waar nu nog kaarten voor zijn – als je snel bent…

Misschien heb je de brochure vol voorstellingen voor de periode september – december ook thuis gekregen. Een mooi programma, waarbij alle voorstellingen worden gepresenteerd volgens de RIVM- richtlijnen.

Wij hebben het programma voor je doorgebladerd en hebben 10 tips waar wij alvast de kaarten voor in huis hebben. Zien we je daar? In alfabetische volgorde:

1. Ashton Brothers – A Medicine Show

Ashton Brothers

Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze bood, presenteerden de Ashton Brothers als eerste theatergroep in Nederland een coronaproof theaterconcept. De show is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show, waarmee de broers 12 jaar geleden louter vijfsterrenrecensies ontvingen in binnen- en buitenland. (Foto © Floris Heuer)

Wat? Theater | Show
Wanneer? 1-4 oktober, 14:30 en 20:00
Tickets: € 49,95 (incl. eten en drankje)

2. Comedytrain on Tour

Comedytrain

Het is één van onze favo uitgaansplekken in Amsterdam: Toomler, onder het Hilton. De thuisbasis van Comedytrain (onder vele anderen: Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali, Jan Jaap van der Wal en Daniël Arends). Alleen toch altijd een tikje vervelend om na afloop weer tram en trein terug naar Alkmaar te pakken…

Gelukkig komt Comedytrain in december naar jou toe! Met een mix van aanstormend talent en gevestigde namen, brengen ze stand-up zoals stand-up bedoeld is.

Wat? Stand-up | Comedy
Wanneer? 7 december, 19:00 en 21:00
Tickets: € 26,50

3. The Cosmic Carnival – Fleetwood Mac: The Incredible Story

Cosmic Carnival

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Nog geen Fleetwood Mac-fan? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon.

Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.

Wat? Theaterconcert
Wanneer? 16 oktober, 19:00 en 21:00
Tickets: € 25

4. George & Eran worden racisten (reprise)

George & Eran worden racisten (reprise)

In deze actuele komedie over racisme belichten de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond de (on)mogelijkheid om het ‘goed’ te doen, want er is altijd iemand die zich beledigd voelt, gediscrimineerd of ongelijk behandeld. Na Oerol, veel uitverkochte theaterzalen en een sterrenregen in onder andere het NRC, de Volkskrant en Het Parool, komt de hitvoorstelling George & Eran worden racisten terug in het theater. (Foto © Yalper Productions)

Wat? Theater| Muziek
Wanneer? 8 oktober, 19:00
Tickets: € 20

5. Pierre Bokma en Peter Blok – Een man een man

Een man een man

“Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen” – Het Parool

EEN MAN EEN MAN is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Wat? Toneel
Wanneer? 20 november, 19:00 en 21:00
Tickets: € 27,50

6. Pieter Derks – Voor wat het waard is (geactualiseerde reprise)

Pieter Derks

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt.

Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt. (Foto © Merlijn Doomernik)

Wat? Cabaret
Wanneer? 9 december, 19:00 en 21:00
Tickets: € 25

7. De Sekszusjes: ongelikt

De Sekszusjes

Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, werden in 2019 in één klap beroemd door hun online serie. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks.

Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. (Foto © Marcel van der Velde)

Wat? Theater
Wanneer? 6 november, 19:30 en 21:30
Tickets: € 21

8. Stefano Keizers – Sorry Baby

Stefano Keizers

De briljante ontregelaar Stefano Keizers komt terug: hij tart het publiek, sloopt, zet je op het verkeerde been en zegt sorry.

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen. (Foto © Julie Hrudova)

Wat? Cabaret
Wanneer? 4 december, 19:00 en 21:00
Tickets: € 21

9. Thijs Lindhout – Hoe de fuck vind ik geluk?

In deze show word je in 60 minuten uitgelegd hoe je in tijden van crisis toch geïnspireerd en gelukkig kunt blijven. Of zelfs nog gelukkiger kunt worden.

De tweede show van Thijs Lindhout is speciaal geschreven voor de situatie waar we ons nu in bevinden. Ervaar je een achtbaan aan emoties: zing mee met de coronamedley, ontdek hoe je intiem kunt zijn zonder elkaar aan te raken en ga gegarandeerd met een glimlach naar huis.

Wat? Theatercollege
Wanneer? 14 november, 19:30 en 21:30
Tickets: € 27

10. De Verleiders: Pandepaniek

De Verleiders dagen je uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis in een dystopische, absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken.

Verwacht van De Verleiders (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen!

Wat? Maatschappelijk toneel
Wanneer? 23 oktober, 19:00 en 21:00
Tickets: € 32,50

Extra