We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UIT072 breidt uit! Vanaf nu op onregelmatige basis op zondag columns van rasechte en import Alkmaarders. Op deze regenachtige zondag trappen we af met de eerste column van Gwen. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

Gwen & the City

Vrijgezel, single, alleenstaand; geef het een naam. Ik heb inderdaad geen verkering of partner. Maar dat betekent heus niet dat ik zielig ben hoor. Integendeel zelfs.

Het klinkt supercliché als ik meld dat ik rijk ben aan vriendinnen en vrienden, die mij ontzettend veel liefde geven, maar het is wel echt zo. En nu is het natuurlijk ook niet zo dat ik elk weekend op de bar sta te dansen met een halve fles wodka achter m’n kiezen op jacht naar mijn ideale man (bestaat die überhaupt wel?). Want we weten allemaal dat je bijna nergens meer op de bar mag dansen.

Nee, zonder dollen. Ik ben ook geen 18 meer (maar gewoon 31), dus dat op de bar dansen mag ‘op mijn leeftijd’ ook niet meer. En met een halve fles wodka zie je het sowieso niet al te scherp meer en is die zogeheten lat opeens een ieniemienie plintje en stap je zo over je principes heen.

Voor je er erg in hebt geef je je telefoonnummer aan een op dat moment leuk uitziende jongeman in de hoop dat ie je contact. Waarvan je de volgende dag dan niet meer weet dat je überhaupt je telefoonnummer hebt weggegeven, laat staan hoe hij heet of eruit ziet.

Enige dat je je nog vaag kan herinneren is de zoektocht naar een condoom en de wat laffe seks.

Of misschien nog wel erger; dat je naast diegene wakker wordt. Niet wetende waar je bent, hoe hij heet en hoe je daar in godsnaam terecht bent gekomen. Enige dat je je nog vaag kan herinneren is de zoektocht naar een condoom en de wat laffe seks. Dat dus!

Ja, ook dat maak ik, als single 31-er uit Alkmaar, mee!

Verder ben ik een hardwerkende vrouw, sport graag, eet gezond, houd van mijn omgeving en heb soms wat grove ‘mannen’humor. Heeej maar so what?!

Ik geniet van wijntjes of gin-tonics drinken met vriendinnen, filosoferen over het leven en vooral mannen bekritiseren. Doen waar je goed in bent! Ik ben optimistisch wat liefde betreft hoor, want ik weet dat het heus wel bestaat. Tot die tijd ga ik jullie meenemen in mijn ‘single-date-leven’, want saai is het absoluut niet! Lezen jullie mee?

tot de volgende x…

Liefs Gwen

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.