We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Y0hzLT4pacc

Yes! Deze week ging ook de Alkmaarse horeca weer open! UIT072 bracht een bezoekje aan zoveel mogelijk horecazaken in Alkmaar, om te vieren dat er afscheid is genomen van de Corona monsters.

En daar hoort natuurlijk een nieuwe video bij 😉

 

Bekijk op Facebook

Met heel veel dank aan Robert van der Eng (video), Lindsay (video, edit). En natuurlijk aan alle horecaondernemers van Alkmaar!

Help jij mee?

UIT072 is het online podium voor alles wat Alkmaar zo leuk maakt. Sinds 2012 verzamelen we met een club enthousiaste Alkmaarders de leukste hotspots en evenementen van Alkmaar. De lekkerste restaurants, de nieuwste shops en de leukste (culturele) todo’s op hét Alkmaarse City Blog.

Steun/sponsor

We maken UIT072 al ruim 7 jaar zonder gemeentelijke subsidie (zie het subsidieregister van de gemeente) en zijn geen onderdeel van een grote uitgever, zoals DPG Media (€ 1,6 miljard omzet p/j). Dat betekent dat we afhankelijk zijn van sponsors en adverteerders om deze site draaiende te houden.

Wil jij ook steunen? Neem dan even contact op. We hebben geen winstoogmerk, maar zijn blij met elke medewerking zodat we de site nog meer kunnen verbeteren en de vrijwilligers uit het team blij kunnen houden. Dank!

Help mee

Natuurlijk kun je ook meehelpen met de inhoud. Tip de redactie voor nieuwe content, of doe nog actiever mee met het team.

Help je ook mee? We zoeken nog creatieve schrijvers/redacteuren, interviewers, WordPress guru’s en andere enthousiaste actieve vrijwilligers. Wat voor jou? Mail naar ikwilmeedoen@uit072.nl.