We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Victorietas ophalen bij drive-through AZ-stadion

  09:00 - 17:00

Alkmaars Ontzet, az, Victorietas

Unieke Victorietas voor alle leden van de 8 October Vereeniging “Alkmaar Ontzet”

Met een speciale, unieke èn eenmalige Victorietas gaat de 8 October Vereeniging Alkmaar ONTZETtend mogelijk maken dat haar leden helemaal Corona-proof thuis het echte Alkmaar Ontzet gevoel kunnen beleven.

De Victorietas is speciaal voor de viering van 2020 ontworpen en is alléén voor leden. De tas is uniek en niet te koop. Voor iedereen die zich dé sjaal nog kan herinneren, ook dit is echt collectors-item, die wil je niet missen!

🙋 Wanneer kan ik de tas halen?

Op zondag 4 oktober 2020 vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Op je ledenkaart of in de bevestigingsmail staat een tijdsslot vermeld. Binnen dat tijdsslot kun je jouw tas ophalen.

🙋 Waar?

In de speciale Victorietas “Drive-Through” bij het AZ Stadion. Ook dit is uniek voor Alkmaar dus daar wil je natuurlijk doorheen gereden hebben. En als je even moeten wachten is dat ook al een feestje, wij zorgen voor live muziek.

🙋 Hoe en wat?

In ruil voor jouw lidmaatschapskaart krijg je van ons de Victorietas. Dus ja, echt alléén als je lid bent krijg je een tas. Alle leden ontvangen de lidmaatschapskaart rond 20 september per post. Leden die na dit moment lid worden krijgen een bevestigingsmail gestuurd die geprint meegenomen moet worden.

🙋 Wat zit er allemaal in de tas?

Als je de tas hebt ontvangen, leiden Verkeersregelaars, het bestuur of vrijwilligers je het AZ-terrein weer af en kun je thuis ONTZETtend gaan genieten van de Victorietas.

Alles wat je nodig hebt om Alkmaar Ontzet thuis te vieren en de andere onderdelen om deze ONTZETTend anders viering mogelijk te maken. Houd de social media van de 8 October Vereeniging in de gaten, voor meer onthullingen.

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid, wil je dat wel worden en ook de unieke Victorietas ontvangen? Dat kan natuurlijk! Graag zelfs. Meld je aan via de website van de 8 October Vereeniging. Je ontvangt dan geen lidmaatschapskaart, maar een mail, die geprint kunt afgegeven, waarna je je tas kunt claimen.

Meer info

 

 

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.