We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Spectaculaire spellenbeurs Alkmaar 2020

  10:00 - 17:00

Alkmaar, spellen, spellenbeurs

Op 22 februari 2020 vindt de tweede Spectaculaire Spellenbeurs plaats in Mare Nostrum in Alkmaar. Vorig jaar was het een enorm succes met meer dan 300 bezoekers. Speel mee op de grootste Spellenbeurs van Alkmaar en omgeving.
De beursvloer is dit jaar nog groter, zodat je nog meer bord- en kaartspellen kunt spelen. Verschillende speluitgevers komen met hun beste en nieuwste spellen naar de Mare. En er is volop mogelijkheid om de spelletjes uit te proberen en om uitleg te krijgen.

Uitleg en uitproberen

Ervaar hoe leuk het is om een spel met elkaar te spelen. Voor iedere leeftijd is er een ruim aanbod in spellen. Denk daarbij aan verschillende bord- en kaartspellen, maar ook aan spellen als Magic The Gathering, Dungeons & Dragons en Warhammer. De spellen worden beschikbaar gesteld door diverse standhouders, waarbij ook uitvoerig aandacht is voor de uitleg ervan en je het spel kan spelen en uitproberen.

Spelplezier voor iedereen

Bovendien is speciaal voor de jeugdige bezoekers ‘De Houten Trein’ aanwezig met spellen. Zowel voor het hele kleine kroost, als voor de iets grotere kinderen.
Als je enthousiast geworden bent over een spel kun je dit direct aanschaffen; nieuw of tweedehands. En omdat je inmiddels de regels kent, kun je dus de rest van het weekend meteen het spel spelen! Hoe tof is dat.

Toegang Spellenbeurs

Entree aan de deur € 3,50. Vraag hier je kortingsbon voor € 1 aan.

Kaart wordt geladen...