We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Smaakmakend Festival 2019, Koel310

  13:00 - 20:00

drinken, eten, festival, foodfestival, foodtrucks

In het paasweekend van 20, t/m 22 april genieten Bourgondiërs en fijproevers van een culinair avontuur op het Smaakmakend Festival in Koel310. 3 dagen met 3 verschillende thema’s vol lekker eten, drinken en fijne muziek.

Vlees, vis of vega?! Op het Smaakmakend festival staan veel verschillende foodtrucks met de lekkerste specialiteiten gemaakt met ingrediënten uit alle windstreken. Het is maar waar je allemaal trek in heb.

Biertuin en Wijnplein:

Op het Wijnplein worden verschillende high-end wijnen geschonken afkomstig van de beste wijnhuizen. Liever een koud biertje? In de Biertuin geniet je van de lekkerste speciaal bieren uit de regio.

Kinderen

Terwijl jij geniet van lekker eten en drinken kunnen de (eventuele) kinderen zich vermaken met verschillende activiteiten. er is een disco en er zijn spelletjes. Natuurlijk zijn er springkussens en kunnen kinderen zich laten schminken.

3 dagen 3 verschillende thema’s:

Over de 3 dagen zijn er ook 3 verschillende thema’s
Zaterdag 20 april staat in het teken van peace, love & happiness. De 60’s dus! Met te gekke bandjes die enkel muziek uit de 60’s. spelen

Exotische sferen op Zondag 21 april met een waanzinnige live-band vanuit het zonovergoten Caribisch Zomercarnaval Rotterdam, samen met alle toeters & bellen. .

En tot slot, maandag 22 april. 2e Paasdag is het Paasfestival: Nederlandse traditie dus Nederlandstalige muzikanten en een grote zoektocht naar de lekkerste eieren met super leuke verrassingen!

Meer info: facebook
Prijs: Gratis

Meer foodfestivals in Alkmaar

Foodfestivals in AlkmaarAlle foodfestivals in Alkmaar

Hip, gezellig en lekker: UIT072 heeft het overzicht van alle foodfestivals in Alkmaar van deze zomer!


Kaart wordt geladen...