We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  00:00

afhaal, indonesisch, pickup, rijsttafel, ron blaauw

Sterrenchef Ron Blaauw komt naar Alkmaar! Tenminste… voor 4 dagen, met met een popup- en pickup versie van Ron Gastrobar at Home. Speciaal en alleen dit pinksterweekend brengt hij zijn beroemde Indische en Indonesische rijsttafel in een box-voor-thuis naar de liefhebbers. selamat makan!

Dat Ron Blaauw zo nu en dan met onze stad flirt wisten we al.  Zo is hij adviseur voor Javaanse Meisjes. Vorige week deed hij nog mee met de Culinaire Route Omringdijk Noord-Holland van Merlet.

De locatie van interieurbouwer Piet-Jan van den Kommer beviel blijkbaar zo goed, dat Blaauw dit weekend in herhaling gaat. Van 29, 30, 31 mei en 1 juni kunnen de waanzinnige smaken van Ron Gastrobar Indonesia worden besteld en opgehaald in het charmante voorstadje Stompetoren.

Uitgekookt pakketje

De box is zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. ‘De blauwe bakjes met koude gerechten en rode zakjes voor de warme gerechten . De rijsttafel wordt geserveerd inclusief (video)uitleg, serveersuggesties én muzieklijstje om je in de sfeer te brengen.  Om de Indonesia beleving compleet te maken kan je er Spekkoek en een paar flesje Bintang (of een lekker flesje wijn) bij besteld worden. Liever iets pittiger? Ook de home made sambal is extra bij te bestellen.

Bestellen

Zoals gezegd is de popup- en pick-up in Stompetoren alleen dit pinksterweekend van 29, 30 en 31 mei en 1 juni open en bestellen kan via de site van Ron Gastrobar. Je bestelt 1 box per 2 tot 3 personen. Heb je grote honger dan kan je er altijd eentje bij bestellen.

Je kunt de rijsttafel tot een dag van te voren (tot 22.00) en vervolgens tussen 15.00 en 18.00 afhalen aan Noordervaart 127 in Stompetoren (Piet-Jan van den Kommer)

Meer info: rongastrobar.nl/athome
Prijs: € 50,- box 2 a 3 peronen.

Culinair Verwenpakket

PS. Komt dit weekend niet goed uit, maar houd je er wel van om thuis culinair te genieten? Check dan vooral ook het Culinair Verwenpakket van vier Alkmaarse toprestaurants!

4 alkmaarse toprestaurants in één viergangen verwenpakket


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.