We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Drukwerk #2

  20:00 - 22:00

Een avontuurlijke avond vol verrassingen van jonge theatermakers in het theater van Karavaan.

Tijdens Drukwerk krijg je een inkijkje in het maakproces van jonge theatermakers én een complete voorstelling. Makers die op dit moment in het Makershuis van Karavaan aan het werk zijn laten een work-in-progress presentatie zien, een korte pitch of lezen een paar scènes voor. Daarnaast zie je in DRUKWERK ook altijd een korte, affe voorstelling van een jonge theatermaker. Ook het jonge singer-songwriters talent komt aan bod: op voorspraak van Podium Victorie nodigen we iedere editie een jonge, lokale singer/songwriter uit, die als programma-onderdeel wat van zijn/haar werk laat horen.

Totale Treurnis is de titel van de voorstelling die je vanavond ziet. Een tragikomische solo over doodgaan door een selfie, iets écht voelen, frikandelbroodjes en het Zwanenmeer.

Collectief Blauwdruk ‘Blauwdruk leest voor uit haar nieuwste voorstelling, scènes vers van de pers voor een proefpubliek. Krijg, na hun eerdere bewerking van Vondels Lucifer, een indruk van hun bewerking van Adam In Ballingschap, dat in première gaat op Festival Karavaan. Kom je luisteren?’
De makers van Collectief Blauwdruk studeerden aan de toneelacademie van ArtEZ en zijn sinds 2020 verbonden aan Karavaan.

Podium Victorie vaardigt een jonge singer-songwriter af, een talent dat we in dit prille stadium mogen zien optreden. Het is Jasper Schalks. Hij speelt ingetogen americana in zijn puurste vorm.

Rubin van Gent is pas net begonnen aan zijn project RAAF. Theatermaker Rubin van Gent onderzoekt de mateloos populaire wereld van true crime aan de hand van de zaak Dutroux. Wat triggert het, dat we ons graag verliezen in de meest verschrikkelijke waargebeurde verhalen? studeerde in 2019 af aan de muziektheateropleiding van ArtEZ. Hij maakte voor Winterkaravaan 2021 samen met Jasper Brinkman ‘SAY YES TO THE MESS’.


Kaart wordt geladen...