We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 19:00

festival, tim knol

Het is bijna zover, zondag 15 augustus is het ‘Podium Onder De Boom Festival’! Na een rumoerig en onzeker tijd met weinig Liveoptredens zijn we klaar voor een festival met maar liefst 12 verschillende acts.

De line-up is zoals elk jaar weer met veel aandacht en liefde opgesteld. Je kunt rekenen op een veelbelovende mix van regionale en landelijke artiesten en nieuwe ontdekkingen. Van KY. onder de Iep, Gills onder de grote Plataan, Tim Knol onder de kastanje tot aan theater van Nina Beem onder de Kastanje. Acts voor iedereen! De speelbomen en tijden ontdek je bij binnenkomst op het festival!

Het festival heeft naast deze ‘boomprogrammering’ natuurlijk ook animatietheater, kunstactiviteit, heerlijk eten van Soepp, Worsttruck en een ijsjesbus!

Dit gaat een unieke editie van het festival worden. Met wat aanpassingen, door coronarichtlijnen. Een daarvan is dat er tickets moeten worden verkocht. Om de sfeer (met minder bezoekers) zo goed mogelijk te maken, de extra kosten een stukje te dekken en voor de handigheid. Natuurlijk met 1,5 meter afstand (geen vaccin of sneltest).

Jij hebt voor 10 euro een ticket met twee drankjes erbij! En kids 5 euro met limo. Pak je Gouden ticket via chipta.com.

Uitgelicht

Opera Alaska is het nieuwe project van Moss-frontman Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten. Deze bundeling van krachten resulteert in sterke indiepopnummers met dromerige melodieën en zo nu en dan dansbare grooves. De twee muzikanten liepen elkaar in 2017 toevallig tegen het lijf in de Ikea, ontdekten een gezamenlijke liefde voor songwriting en gear en de rest is al bijna geschiedenis.

Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter/zanger van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene.

De woorden op papier zetten, is voor Rose Marin de enige manier om haar kant van het verhaal te vertellen. Ze uit haar gevoel in verborgen boodschappen, waarbij herkenbare situaties in ieders eigen verbeelding tot leven komen. Haar meest persoonlijke verhalen en gedachten zet ze om tot oprechte songs, waarbij je wordt geconfronteerd met de onverwachte waarheid. In deze betoverende blend van country, folk en keiharde feiten, nemen haar Zuid-Afrikaanse roots je mee op een dynamische reis door het leven.

Tim Knol - Podium onder de Boom

Tim Knol speelt onder de prachtige zomereik

Tim Knol, de Hoornse liedjessmit met oude ziel, geldt al meer dan 10 jaar als één van Nederlands allerbeste singer-songwriters en touwtrekker van de vaderlandse americana & rootsscene.

In 2019 brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat ‘Happy Hour’ uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.

Solo puur onder de prachtige ZomerEik speelt voor ons Tim Knol!

Podium onder de Boom festival

Sinds 2009 wordt Podium Onder De Boom jaarlijks georganiseerd en is het met zijn rustieke uitstaling en hart voor pure en intieme optredens, niet meer weg te denken. Onder de prachtige oude bomen van het stadspark van Alkmaar spelen de artiesten puur, intiem en direct met het publiek.

Podium onder de Boom festival brengt een mix van optredens door professionele, ambitieuze artiesten uit de regio en het land. Van een intiem pianoconcert onder de slanke Iep, een dansvoorstelling onder de grote Plataan tot een funkband onder de brede Kastanje.

Artiesten op het festival krijgen het gras als podium en een boom als enig decorstuk. Hierdoor ontstaan bijzondere optredens, waarbij een grote mate van interactie ontstaat. Dit maakt het festival ontspannen, laagdrempelig en uitdagend.

Meer info: podb.chaosprodukties.nl


Kaart wordt geladen...