We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Marc Almond

  18:45 - 22:15

In zijn nieuwste ‘Hits and Pieces Tour’ speelt Marc Almond de absolute knallers van zijn repertoire. Van ‘Say Hello Goodbye’, ‘Something’s Gotta Hold of my Heart’ tot natuurlijk ‘Tainted Love’ komen allemaal voorbij op 13 oktober in de Victorie. Een avond vol nostalgie van het hoogste niveau!

Marc Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam als succesvol singlesartiest. De in Southport geboren singer-songwriter zong bij uiteenlopende bands voordat hij vanuit een persoonlijke passie een solocarrière begon. Zijn grote droom was om in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeelden David Bowie en Scott Walker en in hun stijl de single tot icoon van de platenindustrie te maken. Daarin slaagde hij met glans toen hij in 1981 het nummer ‘Tainted Love’ uitbracht, dat direct goed was voor een topnotering in de UK Chart en de best verkopende single van het jaar werd. Singles werden zijn specialiteit en een totale verkoop van 30 miljoen verkochte platen en albums zegt genoeg over zijn muzikale kwaliteiten.

In zijn nieuwste ‘Hits and Pieces Tour’ speelt hij de absolute knallers van zijn repertoire, zoals ‘Say Hello Goodbye’, ‘Something’s Gotta Hold of my Heart’, ‘Days of Pearly Spencer’ en natuurlijk ‘Tainted Love’. Daarnaast put hij tijdens zijn concert ook uit coverwerk, zoals zijn prachtige vertaling van Jack Brel’s ‘Jackie’ en het door Donna Summer uitgebrachte ‘I feel love’. Gouden songs in drie minuten die voor veel muziekliefhebbers eeuwigheidswaarde hebben. Een avond vol nostalgie van het hoogste niveau!

Na het concert kunnen de heupen los op de beste platen uit de jaren ’80, gedraaid door DJ Herberg!

Meer info? podiumvictorie.nl
Prijs: € 44,50,-


Kaart wordt geladen...