We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zin op Zondag – Lebbis in de Kerk

  16:00 - 18:00

cabaret, Lebbis, theater

De ene helft van het duo Lebbis en Jansen komt naar Alkmaar om een bijzondere show te geven in de kerk, tijdens deze editie van Zin op Zondag. Dat is weer eens wat anders!

Zin op Zondag

Deze editie van Zin op Zondag staat in het teken van ‘geluk’. Hans Sibbel (Lebbis) betreedt dit keer de kansel en neemt de preek voor zijn rekening. Frank Meester interviewt psycholoog Nancy Peeters en theatrale punkband De Kift verzorgt de muzikale omlijsting. Na afloop staat er een lekkere kom soep voor je klaar!

Lange tijd was de kerk de plek waar mensen samenkwamen om na te denken over thema’s als ijdelheid, hebzucht, gemakzucht, lust, jaloezie, wraak en vraatzucht. Iedereen worstelt wel eens met deze door de katholieke kerk benoemde zonden. Nu de kerkgang minder vanzelfsprekend is, komen TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar met een eigentijdse variant: Zin op Zondag. Daarmee houden we de traditie van zingeving, verdieping en verbondenheid in ere, maar maakt de dominee op de kansel plaats voor een nieuwe generatie opiniemakers: columnisten, filosofen, cabaretiers, schrijvers, journalisten, politici en wetenschappers.

Extra informatie

Tickets zijn 15,00 euro en online verkrijgbaar.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.