We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:30

Pop, Rock

Moeders en dochters, wees gewaarschuwd: The Dirty Daddies are coming to town! Podium Victorie heeft de eer om deze roemruchte partyrockers te verwelkomen op vrijdag 20 januari 2017. Nederlands meest ultieme festivalband in levende (en goddelijk getatoeëerde) lijven aanschouwen in Alkmaar?

The Dirty Daddies, opgericht in 2012, heeft in korte tijd een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Deze verworven faam bracht dit zevenkoppige gezelschap reeds langs grote festivals als de Zwarte Cross, Concert at Sea en Paaspop. Ook poppodia en dorpsfeesten door het hele land zijn al gezwicht voor de goedlachse heren. Met hun drukke speelschema is de kans behoorlijk groot dat je deze in het wit getooide titanen al eens voorbij hebt zien razen met hun 120-hits-in-120-minuten-aanpak. Toch doen ze pas voor de tweede keer Alkmaar aan. Mis ze dus niet!

In Dirty Daddies’ minstens twee uur durende show vuren ze minimaal honderd van de allerbeste hits allertijden op het publiek af. Decennia aan klassiekers en (dance)hits van nu worden verwerkt in ingenieuze en muzikaal hoogstaande mashups. Denk aan Queen en The Rolling Stones, foute krakers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, vette bouncers van Run DMC en 50 Cent, gladde glijders van Whitney Houston en Bryan Adams, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar meestampers van AC/DC en Bon Jovi! Om het feest compleet te maken wordt hun energieke live-show aangevuld met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijen en een spectaculair vuurwerkspektakel.

Meer informatie en tickets


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.