We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Halve finalisten AKF 2020 bij Theater de Vest

  19:30 - 20:45

cabaret, Live, theater

Ben jij een theaterliefhebber en in voor avontuur? Ontdek jij graag nieuwe talenten en heb je open oog en oor voor kleinkunst, cabaret en stand-up comedians? Kom dan naar het Try-Out Café!

In een café-chantant setting maak je kennis met aanstormend talent en misschien wel de grote namen van morgen. Deze zomer treden op 14 juli en 11 augustus de halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) voor je op bij Theater de Vest.

Op 11 augustus spelen:

Kitty Goemaat – Scheidsvechter

Haar ouders zijn gescheiden. Dat is heel gewoon. Het is bovenal heel inspirerend. Twee keer verjaardagscadeaus, twee keer op vakantie, twee keer een gezellig gezin. Onder een dak konden haar ouders niet leven, ze maakten echter wel een kind. Dat kind is Kitty. Kitty is nu 25 jaar. Kitty is een beetje vreemd, in de war en heus wel vrolijk maar vooral overtuigd van het feit dat zij het anders zal doen. Hoe het anders moet onderzoekt ze in haar programma ‘Scheidsvechter’. Met scherpzinnige liedjes, absurde sketches en haar gevoel voor zaal en taal pakt zij je in en neemt ze je mee in haar hoofd.

Nog tijdens de opleiding zocht Kitty Goemaat een regisseur en maakte een voorstelling waarmee ze in 2014 het Leeuwarder Cabaret Festival won.

Gitte Schelfhout – Begeerte

‘Begeerte’ gaat over de drang naar contact en het interne getob van het speuren naar je eigen ik. Bioloog, topsporter, poëet, gerimpelde vingertop; keuze alom. De scrupuleuze aard komt als gekrenkte rozijn naar voren en speelt een duet met de ‘kan mij het bommen’ vrijpostigheid. Hoe fijn en soms eenvoudig is het om je te verbinden met een ander? En je moet vooral genieten, dat ook.

Naast toneel en cabaret houdt Gitte Schelfhout ook erg van taal en literatuur. Ze studeert Engelse Literatuur en Samenleving.

Lotte Velvet – Ondergrond

Lotte Velvet (1984) heeft genoeg over het weer gepraat: de Apocalyps nadert. Gewapend met elektrische gitaar en scherpe blik neemt ze je mee in haar kijk op onze maatschappij. Klimaatactivisten, politici en onderbuikstemmers komen aan het woord in een muzikale en talige mix van punk tot poëzie. Kritisch, maar met compassie, want we zijn allemaal wel eens op het verkeerde moment ergens binnengekomen.

Lotte Velvet treedt op als sneldichter en schrijft actuele liedjes voor het programma Andermans Veren.

Meer info

Datum: dinsdag 11 augustus
Entree: €10 exclusief drankje
Locatie: Grote Zaal, Theater de Vest
Tickets: Bestel hier je kaarten.

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.