We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Grand Opening the Scrapyard

  13:00 - 23:00

bier, speciaalbier, taproom

Je hebt bier, speciaal bier en bier van brouwerij de Moersleutel. De meest vreemde en bijzondere smaken worden gebrouwen tot een biertje en die je kun je nu gaan beleven in Taproom The Scrapyard, een pop-up bierparadijs met 20 tapkranen en een enorm terras.

Zaterdag 13 juli opent er op het terrein van HAL 25 een pop-up taproom: The Scrapyard. Naast een ruim aanbod aan speciaalbier van Brouwerij de Moersleutel en bevriende andere brouwerijen biedt dit proeflokaal een groot terras waar elke bierliefhebber deze zomer zijn hart op kan halen.

Taproom en het concept

The Scrapyard, is een idee (waarschijnlijk ontstaan over een goed glas bier) van brouwerij de Moersleutel en bierspecialist Rick Ooms. Voor ieder die van een heerlijk biertje kan genieten zit hier goed. Het bierparadijs beschik over 20 tapkranen. 10 voor de biertjes van de Moersleutel en de andere 10 voor bevriende brouwerijen.

Er worden meerdere keren per maand bier-evenementen gehouden. Denk daarbij aan proeverijen, bierfestivals, themadagen maar ook aan een zogenaamde tap-take-over waarbij andere brouwerij hun bier uit één of meerdere tapkranen laat stromen. Naast deze events en het enorme aanbod aan bieren in de Taproom heb je ook de keuze uit goed eten en fijne muziek én een mega groot terras van 1.500 vierkante meter.

Moersleutel-bier

De opening

De opening van The Scrapyard is van 13:00 tot 23:00. Genoeg tijd om je te vermaken en de verschillende stijlen bieren te proeven. Alle tapkranen staan open deze dag dus de keuze is reuze. Bovendien zullen er voor de gelegenheid ook een paar exclusieve barrel-aged bieren bij zitten. Naast meer dan genoeg bier vindt je de nodige hapjes bij één van de verschillende foodtrucks en geniet je van fijne live muziek.

Bierkaart Scrapyard

Moersleutel en motorolie

Brouwerij de Moersleutel een echte Alkmaarse brouwerij. Het bedrijf van de familie Zomerdijk, begon bij de ouders en uiteindelijk bijgestaan door hun vier zonen: Pim, Tom, Rob en Max. Het vak hebben zij geleerd van hun vader, die zelf de brouwer is van Vriendenbier.

Door hun achtergrond in de (auto)techniek hebben de bieren ook technische namen zoals ‘Smeerolie’, ‘Update completed’ en ‘Rusty’. Ze zijn continue bezig zijn met nieuwe smaaksensaties, verbeteringen en tunen. Daardoor komt de brouwerij ook steeds met verrassende en complexe smaken. Smaken waar veel andere brouwerijen hun handen niet aan durven te branden, denk aan bounty, hete pepers en kaneel.

Info: Facebook event
Prijs: die betaal je waarschijnlijk de volgende dag.


Kaart wordt geladen...